Jin* Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Ja sadze ze robienie jakiegokolwiek klanu z takiej lapanki na forum nie ma sensu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Po pierwsze : Z YaKuZy mnie nie wywalili, niegram tam bo warunki ktore trzeba spelniac, zeby grac klany sa wedlug mnie chore :| Po drugie : Jin, ma sens takie cos. Poniewaz jesli ktos naprawe bedzie chcial grac to da sie duzo zrobic. Taktyki i granaty to nie jest problem. Najwazniejsza kwestia jest TeamWork, nad tym bedzie trzeba pracowac, a jak sie zgramy to naprawde bedzie juz dobrze. Na koniec zostaja drobne szczegoly i co najwyzej szlifowanie wlasnego skilla. P.S. Hans jesli Kutol szuka klanu skieruj go do mnie. GG znasz :) Nawet jesli gra na niskim poziomie to nie sprawia problemu, poniewaz wiem jak gral i moze sie rozkrecic :) Moze Ty tez jestes chetny :) ?? Nie musisz grac pod starym nickiem :) P.S2 Odrazu mowie, ze chcialbym naprawde powalczyc o jakies wysokie miejsce, ale zarazem nie wyklucajac sie o kazdy pkt. Glownym celem gry ma byc dobra zabawa !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lutok Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 buziak ja nie szukam klanu w mohaa gram sobie w cssa i mi to wystarczy ale milo ze bys chcial mnie w klanie:> a hans gra na niskim poziomie w cssa tak jak lamil w mohaa chyba bedzie musial opuscic nnc:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 buziak ja nie szukam klanu w mohaa gram sobie w cssa i mi to wystarczy ale milo ze bys chcial mnie w klanie:> a hans gra na niskim poziomie w cssa tak jak lamil w mohaa chyba bedzie musial opuscic nnc:P 1226232[/snapback] Hehe dopiero teraz sie zorientowalem, ze lutok to ta lama ktora kiedys nazekala na za niski ping :P Nie no Kutol, a nie ciganie Cie troche ;) Zeby poszalec ;) Zeby pokazac, ze jednak Ci starzy gracze to naprawde posiadali skilla a nie to co dzisiaj :) ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Hehe dopiero teraz sie zorientowalem, ze lutok to ta lama ktora kiedys nazekala na za niski ping :P (...) 1226256[/snapback] O boze, chcialbym miec takie problemy :ploom: :ploom: :ploom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Doslownie, nie wierze, ze nikt na tym Forum nie gra w MoHaa :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qezal Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Hm Buziak Ty sie zastanow czy chcesz miec takiego zgreda w klanie jak Hans <lol2> Zapytaj sie kogos z NNC jak to jest byc z nim w klanie to Ci sie odechce... A Kutol to lama i noskill EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Hm Buziak Ty sie zastanow czy chcesz miec takiego zgreda w klanie jak Hans <lol2> Zapytaj sie kogos z NNC jak to jest byc z nim w klanie to Ci sie odechce... A Kutol to lama i noskill EOT 1226521[/snapback] No nie :] Przyznam szczerze, ze nie sadzilem ze ktory kolwiek z Was sie tu wypowie :] No panowie moze jednak zagracie :> Co :] ?? Moze pojedziemy MaTTa z tym jego FF :] A pozniej * ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zastanowiłbym się na EnemyTerritory, poniewaz gram w nia od samego poczatku a w zasadzie to jeszcze rtcw wiec troche doswiadczenia mam :) to co robimy :D ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lutok Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 (edytowane) za duzo siwych wlosow mam przez ta gre 2 lata calkowicie mi ja obrzydzily wpadnij na strefe pograc w cssa a koza jest gupia Edytowane 21 Stycznia 2005 przez lutok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 MOHAA to shit jak zobaczyłem frag movie to mnie odrzuciło grafika-dno styl gry-dno na jakimś wychylaniu chodzenie już cs 1.6 jest lepszy milion razy. a o callofduty lub et nie wspominając Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 mohaa to wypasiona gierka. Gram już bardzo długo i uważam że jestem diobry. Powiedzcie mi tylko po co te klany chęć wyróżnienia się czy jak po co być w jakimś klanie jak można przecież grać samemu . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 no ja kiedys gralem w mohaa nalogowo, teraz juz zadko ale chetnie pogram znowu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 (edytowane) mohaa to wypasiona gierka. Gram już bardzo długo i uważam że jestem diobry. Powiedzcie mi tylko po co te klany chęć wyróżnienia się czy jak po co być w jakimś klanie jak można przecież grać samemu . 1227506[/snapback] rotfl :lol: :lol: :lol: . Wlasnie grajac klanowki i 1v1 pokazujesz jak jestes dobry, wybijac noobkow na ffa to i ja potrafie :lol: . Edytowane 22 Stycznia 2005 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 No to jak ludziska :) Czyzby nikt nie gral w Moszaka :D ?? Na FFA mozna jedynie wyrobic refleks i celnosc ;) Ale na OBJ liczy sie pomysl i team work. Nie myslisz nie istniejesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Ja sobie dzisiaj zainstalowalem mohaa i siakis taki on lipny :] . ET lepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolekcjoner Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 (edytowane) No ja jestem chetny do zalozenia takiego klanu . ET gry i inne odpadaja MOHAA ROX !! A tak pozatym mam trochge historii w mohaa i gram nadal w 2 klanach :D Wiec jak bedziesz cos organizowal moge byc B) i mam inny nick niz w tweak ;) PS. HHEHE fajnie jakby tweak.pl fundnal serva :lol: Edytowane 23 Stycznia 2005 przez Kolekcjoner Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEON2000 Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Jak mój poziom pozwoli mógłbym sie dołączyć. ==>Bongo[PL]<==. Nie wiem czy z kimś tutaj grałem, gram dla czystej przyjemności ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 (edytowane) No to UWAGA !! Jak bedzie conajmniej 5 chetnych to zrobimy taki klan !! Pisac na GG !! Jesli nie bedzie chetnych przez 2 najblizsze dni to szukam sobie klanu ;) Edytowane 23 Stycznia 2005 przez Buziak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter166 Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Ja popieram ten pomysl zalozenia Klanu w ET.Gierka jest naprawde fajna!!! Co prawda gram tylko dla przyjemnsci ale cos potrafie. Pozdrawiam:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 ja tak jak pisalem wczesniej z checia pogram znowu w mohaa, czemu by i nie w tweakowym klanie B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
appan Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Ja się pytam po raz 3 już na tym forum, czy wie ktoś, co to za bug w moh AA, że zamiast pociskami, to bazooka i panzers strzelają ganatami? :blink: a tym, czołgu nie rozwali :mur: plizzz o jakąś odpowiedź bo utknąłem przez to :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Czy ktoś mógłby mi podać serwer dla kompletnie początkujących? Dzisiaj pierwszy raz włączyłem Multiplayer i tylko się sfrustrowałem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Czy ktoś mógłby mi podać serwer dla kompletnie początkujących? Dzisiaj pierwszy raz włączyłem Multiplayer i tylko się sfrustrowałem... Heh ja też się flustrowałem szczególnie że z reguły na 16 graczy na serwerze cheatuje jakaś połowa. Więc życze powodzenia i polecam MoH PAcyfic Assault o niebo lepszy i mało cheaterów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 A kupisz mi? :) Niestety, trzeba dziargać z tym, co się ma... :( Czy ktoś mi może wytłumaczyć, co za przyjemność mają ci pieprzeni cheaterzy z gry? Bo ja nie qmam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 (edytowane) Czy ktoś mi może wytłumaczyć, co za przyjemność mają ci pieprzeni cheaterzy z gry? Bo ja nie qmam... Tą przyjemność że się chwali taka lama że 20 fragów zrobił i 2 razy zginął zresztą pewnie zaóważyłeś że w MoH AA spawn killing to jest chleb powszedni , snajperzy z aim botami kaszka z mleczkiem a połowa graczy na każdym serwerze hackwall no i miłeg gry życze ja tak po 2-3 tygodniach dopiero zaczalem jakąkolwiek przyjemność czerpać z tej gry bo wcześniej to spawn smierć spawn 3 kroki śmierć super frajda Dodam że dużo lepiej gra się na dodatkach mi szczególnie przypadł do gustu Breakthrought szczególnie że tam polków bardzo mało więc i cheatów nie ma. Edytowane 15 Lipca 2005 przez sztandar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Ściągnąłem sobie Enemy Territory i muszę przyznać, jest całkiem nieźle. Tylko ciut za często ginę :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gelo1992 Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 czy moglby ktos podac link do patcha 1.10 ale nie do wersji amerykanskiej bo tylko tak znalazlem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gelo1992 Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 odpowie ktos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Bedziesz mial problem ze znalezieniem patcha 1.10 bo byl on wprowadzony bardzo krotko i wycofany. Ta gra ma juz jakies 4 albo 5 lat :P A ten patch byl uzywany tylko jakis miesiac. Zainstaluj sobie 1.11 ;] Na oficjalnej stronie masz tego patcha ;) Pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...