Skocz do zawartości
daFojtek

Medal Of Honor: Allied Assault

Rekomendowane odpowiedzi

odświerze stary temat chciałem sobie poprzypominać stare dobre czasu na multi... instaluje i zonk :/ po tym jak sie polaczy do servera / wlacze gre nowa wywala windowsowy error gamex86.dll ;/ jakas pomoc ? (spearhead wogole sie nie wlacza, po "szarym tle" wychodzi do windy) XP ofc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja w ogóle nie mogę na XP odpalić ani moh aa, ani spearhead czy breakthrough. Szary ekran i się wywala. Mam radeona i nie wiem, czy to coś ze sterami, czy jakaś łatka xp nawaliła, ponieważ

na Viście wszystko działa ok, szkoda że nie trawię tego systemu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odświeżę temat.

Postanowiłem sobie przypomnieć MOHAA. Jednak gra mi nie działa. Po odpaleniu pokazuje się konsola,potem na chwilę szary ekran i wychodzi z powrotem do windowsa. I tak za każdym razem. Wgrałem patcha 1.11 i dalej to samo. Zmieniłem sterowniki do karty graficznej i dalej to samo. Wcześniej na x1950 PRO nie było problemu. Miał ktoś taki problem ? Może to wina X-Fi i sterów do niej.

Oczywiście gra oryginał wraz z CD-Key'em.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Komus działa Medal of Honor AA na viście x64?

Aktualnie zainstalowałem sobie MOHAA, gdyż chciałem odświeżyć pamięć i przejść wszytsko od początku a tu klops.

Instalcja przeszła bez problemu, ale potem jak klikam to gra nie reaguje. Zmieniełm na prawa administratora, zmieniem na to aby był kompatybilny z win xp - i nadal nic. Jest to wersja Warchest Ea classics.

Potrzebuję helpa - no chyba że windows sie skrzaczył i musze go wskrzesić - czego bym nie chciał

Edytowane przez dzwonek81

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam problem z uruchomieniem tej gry na win7 64 bity , a glownie chodzi mi o zainstalowanie patcha 1.11 , jak chce go zainstalowac to pokazuje sie taki blad ze niby nie moze znalesc gry na dysku , a na win7 32 bity dziala normalnie , na win vista 32/64 tez dzialalo normalnie , wie ktos jak to zainstalowac ?? wiem ze ludzie graja na win 7 64 bity w ta gre bez problemow wiec nie wiem co jest nie tak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Elo możecie mi pomóc?Mam oryginała.Chcialem sobie zainstalować ale mam błąd w pliku data2.cab.Może ktos go wrzucic na jakis server?Z góry dziękuję za odpowiedź. :wink: :wink:

Komus działa Medal of Honor AA na viście x64?

Aktualnie zainstalowałem sobie MOHAA, gdyż chciałem odświeżyć pamięć i przejść wszytsko od początku a tu klops.

Instalcja przeszła bez problemu, ale potem jak klikam to gra nie reaguje. Zmieniełm na prawa administratora, zmieniem na to aby był kompatybilny z win xp - i nadal nic. Jest to wersja Warchest Ea classics.

Potrzebuję helpa - no chyba że windows sie skrzaczył i musze go wskrzesić - czego bym nie chciał

Jeśli masz kartę graficzną z serii NVIDIA to na pulpicie kliknij prawym przyciskie myszy a potem po kolei:Panel Sterowania NVIDIA,Po lewej stronie wybierz Zarządzanie ustawieniami 3D,Ustawienia programu i wybierz z tamtąd plik:Medal of Honor Allied Assault(mohaa.exe)I na dole daj Limit Rozszerzania na Włącz.A jeśli masz inną kartę...to niewiem;/

Edytowane przez Simi25

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi