basiorboss Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 witam mam taki problem gdy umieszczam athnlona 2000 na swojej plycie , asus a7n8x-x wlanczam power ale niestety nie chce mi opalic monitor, gdy wsadzam durona 800 wszystko dziala git. Procek dziala na 100 % sprawdzalem na innej plycie dziala bez problemu. CO najlepsze procka kupilem 21 lipca i przez miesiac dzialal mi bbez problemu nable pod koniec sierpnia zaczely sie dziac takie wlasnie jaja. PLZ pomózcie co mam zrobic jakic update biosu to cos pomoze ??. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Tak, update biosu może pomóc, ale na początek przyjrzałbym się raczej zasilaczowi, a właściwie napięciom jakie podaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Może na początke Clear CMOS, jeżeli jeszcze nie robiłeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basiorboss Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 czyszczenie CMOS juz robilem a oddnosnie zasilacza jeszcze zobacze, podpinalem tylko 1 zasilacz wiec dokladnie nie wiem moze jakis jeszcze inny sprobuje a jak nie to to pozostaje update biosu a dokladniej jak by ktos mi mogl pomoc to byl bym bardzo wdzieczny jeszcze tego nigdy nie robilem wiec jestem amator a nie chcial bym cos spartolic. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 w wiekszosci instrukcji do mobo jest przedstawione w sposób obrazkowy na stronach producenta tez mozna znlez ... powożenia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basiorboss Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 niestety nic nie dala aktualizacja biosa, sprawdzalem na innym zasilaczu caly czas to samo nie odpala monitor, nie iwem co juz poczac,a przez miesiac smigalo mi tak wszystko pieknie. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 no w takim razie mobo moze padlo .... ustaw athlona na 100 mhz jak pójdzie to znaczy ze mobo ma jakies problemy i pewnie tylko serwis moze jej pomóc ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basiorboss Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 no i ustawiam na 100 i dalej nic juz tak probowalem a co to jest to mobo ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 mobo= pyta gowna=płyta główna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...