kielkac Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 mam okazje wymienic bez doplaty gf4 mx440 ultra na radeon 9000pro. jedynym problemem jest to, ze mam na stale podlaczony tv i w zwiazku z tym przy bootowaniu kompa pojawia sie 50hz zarowno na tv jak i monitorze (flatron 795ft). jest jakas szansa na zmiane odswierzania na monitorzez na 60hz, bo przy 50 nawet nie moge rozciagnac obrazu na pelny ekran?! oczywiscie po zaladowaniu sterownikow jest juz ok, ale nie podoba mi sie to co sie sie dzieje przed sterami... pozdrawiam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 nikt nie wie? :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 mam okazje wymienic bez doplaty gf4 mx440 ultra na radeon 9000pro. jedynym problemem jest to, ze mam na stale.. zmien bios na wersje z ntsc lub pal-m na TV-out... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Sulaco, thx. dziala... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...