mslazi Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Pytanie jakie parametry powinien miec dobry zasilacz (napiecie , natezenie), jak to mam miezyc przy urzyciu mniernika i przy jakim obciazeniu (co ma byc podlaczone pod zasilke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 ku... naucz sie uzywac szukajki i przegladac forum w interesujace Cie rzeczy , gdzy na bank juz temat ktory ten zalozyles byl poruszany :evil: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=47796 hef fan :evil: wyszyukanie linku zajelo mi mniej niz 30 sec :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$McFly$ Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Tutaj tez znajdziesz odpowiedz jaki zasilacz do jakiego kompa kupić tak żeby nie przepłacić http://forum.pc-com.pl/viewtopic.php?t=66&...der=asc&start=0 pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mslazi Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 NIe interesuje mnie jaki kupic tylko jak mam zmiezyc parametry i jakie powinne byc zeby kichy nie bylo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$McFly$ Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 NIe interesuje mnie jaki kupic tylko jak mam zmiezyc parametry i jakie powinne byc zeby kichy nie bylo. masz miernik ? to mierz ! wtyczka ATX i molexy ! +/- 5% powinno trzymać a jak dalej nei wiesz co zrobić to sie do tego nei bierz, albo uzyj speedfana ale jego pomiary mozna o d.. potłuc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mslazi Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 ok napiecie wiem jakie ma miec jak 12V to jak najblizej 12V proste, a natezenia (ile Amper) i jak je mam mierzyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 mialej kiedy elektrotechnike ? jak nie wepniesz amperowierze szeregowo do do wszystkich pobieranych pradów to ci wno pokarze takie ampery to sobie mozesz .... nie liczy sie ile amperów ma zasilacz tylko jak trzyma napicia przy jakim obciazeniu ampery na nalepkach to tylko taki pic na wode pozatym nie wiem za bardzo co robic topic o zasilaczach w tym dziala to jest platforma amd :!: pamietaj ze liczy sie spadek napiecia przed i po obciazeniu kompa i maja byc w okolicach 12V spadek nie powinien przekroczyc 0,1v chyba powyzej 0,5 jest niebezpiczenie nie pamietam google.pl twoim przyjacielem tak samo jakas ksiazka do elektrotechniki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...