Lipcowy Poranek Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Cześć !! Napewno każdy z Was, a przynajmniej większość oglądała film "You' Got Mail" ( Masz wiadomość ) z Tomem Hanksem i Meg Ryan. Chodzi mi oto, czy mógłby ktoś z Was podać mi nazwę programu pocztowego z jakiego korzystają aktorzy w tym filmie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afrodyta Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 To jeden z moich ulubionych filmików. Prawie znam go na pamięć. Też się kiedyś zastanawiałam, co to za dziwny program pocztowy siedzi u nich w laptopach. Hyh, dobrze wiedzieć :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 a ogladal ktos film eurotrip i ten programik do poczty glownego bochatera ? :-D i ten txt jak koles dostawalm mejla "maila motherfucker" :lol: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Text z Eurotripa wymiata [zreszta jak caly film ;)] mam ten dziwiek [mialem.. :|] jak przychodzil mi mail ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...