zergaliz7 Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Mam win 98 se (nowo zainstalowany), kontroler usb via6212-3 mint , płyta główna i440 LX , procesor 233, 96 ramu. Problem polega na tym, że kontroler instaluje sie , zostaje wykryty , ale usb i tak nie działa , podłączyłem modem czekam i nic , to samo z drukarka usb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziuraWy71 Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 hmm ja mam podobna konfe, tylko proca Cel 400 @ 500. Na kontrolorze sledziowym dziala skaner (wszystko ok) a natomiast gdy podlaczam tam myszke optyczna na usb, to nie dziala... nie rozumiem .. mycha jest ok bo u kumpla dziala.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2oor Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 yo . to jest 2.0 czy 1.1 ? bo 2.0 moze nie dzialac, 1.1 bedzie dzialac na 99,9% :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...