Gość vadzior Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 co wybrac oba bulk cena podobna ktora mi starczy na dluzej bo liteony podobno szybko sie psuja w pioneerze trzeba biosa wymienic bo ma problemy z niektorymi plytkami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxximuS Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 z tych 3 wybral bym NEC ND 3500 DVD-R(+/-) 16x DUAL LAYER :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vadzior Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 z tych 3 wybral bym NEC ND 3500 DVD-R(+/-) 16x DUAL LAYER :)a mi sie widzi liteon 832S ta stara wersja to porazka podobno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxximuS Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 było niedawno o nagrywarkach na forum poszukaj i bedziesz miał odpowiedz jaka najlepsza ceny sa podobno w miare (sam tez szukałem DVDrw) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 z tych 3 wybral bym NEC ND 3500 DVD-R(+/-) 16x DUAL LAYER :)a mi sie widzi liteon 832S ta stara wersja to porazka podobno ke ? ze niby wersja czego to porazka ??...i zacznij uzywac przecinkow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...