smerek00 Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Witam mam do dyspozycji max 4 tys zl. i niewiem jakiego kompa kupic. Prosze o wasze propozycje. chodzi mi o komputer do gier zwlaszcza tych nowych . Powinien tez byc podatny na podkrecanie i wydajny. P.S Chodzi mi o komputer bez monitora klawiatury itd. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arias Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Zajrzyj na nastepna strone tego forum tam sa dwa takie same tematy jak twoj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Zeby tylko 2 tematy..... :| Takich tematow bylo w <span style="color:red;">[ciach!]</span>... :| Ale widac Początkujący regulaminu nie czytal, albo sie nie stosuje... :| SZUKAJ :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerek00 Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Sorry nie zauwazylem, tylko mnie nie zlinczujcie ;) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...