feluś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 a ja mam takie pytanie czy my za 10 lat będziemy mieć oczy? W pracy z 6h w domub róznie czasami 0 przez 2 dni czasami 3h . Tak się zastanawiam większość z nas pracuje na 85 khz czy my wogóle będziemy widzieć na oczy za 10 lat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigard Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Będziemy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 (edytowane) Dużo - nie wiem czy się cieszyć, czy smucić. Trochę boli mnie kręgosłup i mam problemy ze wzrokiem po zmierzchu, co najbardziej odczuwam jadąc samochodem :( (Pracuje na 100-120Hz) Edytowane 5 Kwietnia 2005 przez 2002JSQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zazwyczaj 9h ale i po 17h się zdarzało. Co do oczu - zainwestowałem w LCD B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigard Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 (edytowane) No dobra, a ja mam juz jakie skrzywienie kręgosłupa i lekarz mi zalecił uprawiać sport (szczególnie pływanie) a ja nigdy w życiu zadnego sportu nie uprawialem co jedynie składanie komputera na czas :unsure: czasem grywam w piłkę nożną albo w siatkówkę w mojej sql ale to najwyżej 2h tygodniowo B) wzrokiem sie nie przejmuje chociaz pracuje na częstotliwości 60/70Hz ;) Edytowane 5 Kwietnia 2005 przez sigard Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Mój osobisty rekord to 14 godzin: Half-life 2, Half-life 2 Deathmatch, C's: Source and Wolfenstain: Enemy territory. :] Troche przy długo no ale nagrałem sie za wszystkie czasy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silverfast Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Moj rekord zyciowy to 96 godzin. Bylo to jakies 5 lat temu, w tym czasie spalem tylko ~2h (raz godzine i pare razy po 15-20 min). Przy okazji potwierdzila sie regula, ze krotkie acz glebokie drzemki daja bardzo duzo... jak najbardziej potwierdzam. Jednak juz nigdy wiecej nie zamierzam w ten sposob, bardzo wyniszczajace. Zapadlem po tym w sen (a raczej byla to chyba utrata swiadomosci) trwajacy przeszlo 18 godzin. Obudzilem sie z piekielnym bolem glowy. I zeby bylo jasne: zadne tam granie :) Praca zdalna na kilku maszynach jednoczesnie i troche spraw niecierpiacych zwloki. A tak normalnie to bez problemu wytrzymuje 20-25 godzin jak trzeba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Poniedzialek-Piatek: 5-8h (nauka i praca) Sobota-Niedziela: 10-12h (nauka, praca, relaks) Rekord 24h przy kompie z przerwami na WC i cos do jedzonka spalem po tym 16h B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Ja siedze własnie przed kompem od godziny 14 w piatek do teraz właściwie non stop. Podliczając.... 10h+24h+5h=39h :twisted: . Ciekawe ile jeszcze wytrzymam :D A normalnie to ok 6h/doba :D PS dzisiaj niedziela tak :lol: ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 (edytowane) na tyg. to jakies 4 h dziennie aa w weekendy to juz strach patrzec w zegarek :) bodajze 12 na 24 w porównaniu co do nie ktorych to mało :D ps. tak dzis jest niedziela :D :lol: Edytowane 1 Maja 2005 przez wadim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kl_mce Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 no sami maniacy :blink: co za pokolenie nam wyrosło :blink: ps. ile zyecia zmarnowałem przed kompem B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 (edytowane) Za duzo, o wiele za duzo :-| a dokladniej to zalezy jaki dzien tygodnia ; od poniedziałku do czwartku ~14h w piątki - 8 h w soboty - 3 h w niedziele - 3-4 h latwo obliczyc ze przed kompem ( nie z wyboru ) siedze w miesiacu 284H co daje 12 dni, niby nie wiele ale w tym samym okresie na sen przeznaczam jakies 8 dni :-| , ale niestety inaczej sie nie da ... taki tryb zycia :unsure: Edit: reszte czasu "marnuje" na dojechanie/powrot z pracy srodkami transportu publicznego :wink: Edytowane 1 Maja 2005 przez Buu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klekot Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 poniedziałek-czwartek 6h piątek 8h sobota, niedziela 10h wszystko w ~ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 w tygodiu góra 5 -8 h weekend - 10 h i czasami więcej . ogólnie wszystko zależy od dnia i sytuacji ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 (edytowane) Ja od poniedziałku do piatku to około 3-5 h. W sobote to mi autoconnect wyliczył 11h 21 minut :D. W niedziele 7 h 53 minuty :D Musze kompa sprzedać to wtedy będzie inaczej :mur: :mur: Edytowane 2 Maja 2005 przez Przemq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 dom ok 12h dziennie + praca 12h dziennie co daje 24h :lol: A tak na serio to zależy od tego na którą zmianę mam do pracy - jak na rano to w pracy 8h przy kompie/serwach, po powrocie z pracy generalnie już nie mogę patrzeć na to blaszane pudło. Jak pracuje na nocne zmiany to 12h non-stop ślęczenia przed monitem, po powrocie (ok 2-3 w nocy) do rana przesiaduje przy domowej maszynie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 (edytowane) W ciągu tygodnia 6 - 8h, weekend 12 - 16h ps. nie pamiętam dnia bez kompa Edytowane 24 Czerwca 2005 przez qura16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 ja siedze o dlugo za dlugo:))) problem w tym ze bede musial chyba wydac 1k pln na laserowa korekte wzroku:\\\ zamiast siedziec przy kompie idzcie do dziewczyny:PPP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 srednio ok 4-5 godzin, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Ja mam dziewczyne jakies 300km stad wiec jak wyjezdzam to nie ma mnie teraz z 3tyg ;] ale jak wracam to 3-6H ale tak srednio 1-4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WooDzu Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 od kiedy mi transfer na lokalu zwiekszyli to ........ :blink: mój rekord 62 godz ogladania filmow NON-STOP :mrgreen: mam zamiar dobic do 100 godzin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 od kiedy mi transfer na lokalu zwiekszyli to ........ :blink: mój rekord 62 godz ogladania filmow NON-STOP :mrgreen: mam zamiar dobic do 100 godzin 1512832[/snapback] chyba musiales duzo kofeiny dowalic;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 OMG 100h ! to juz jest choroba ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 jak jest szkoła to tak 4 - 6 godz dziennnie a jak są wakacje (teraz :D) to potrafie usiąść o 7:00 rano a zejść dopiero o 1:00 w nocy czyli 19 godzin to mój rekord . a tak średnio w wakacje to ok 10 - 12 godz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 około 7-8 godzin w roku szkolnym. ale teraz jak są wakacje... :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 A ja pracuje w cafe interentowej, i pracuje np. tak: Piatek: 17-14 Sobota: 10-24 Niedziel 10-24 Wiec troche tego jest... Ale w domku pzrez to siezde ogolnie mniej bo odsypiam :) I najbardziej mnie boli kregoslup bo siedze jakos krzywo :) Ale co tam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 Ja ostatnio spędzam coraz mniej czasu :idea: Uprawiam więcej sportu i od czasu jak zacząłem wychodzić z chaty po lekcjach - mam dziewczyne co też skraca mój pobyt przy komputerze :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 srednio dziennie 12 h Dosc czesto ponad 24 h :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyr Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 Obecnie srednio 0.5-2h na dzien [chyba przez pogode]. Czasami sie zdaza, ze caly dzien przesiedze z 12h , ale juz zadko ;] W mlodosci przy okazji lanow zdazalo sie siedziec 2 doby non stop i grac , ponad 40h z przerwa na wyjscie na lawke przed blok browara or sthn. Ogolnie kompa mam od 8 roku zycia przez ten czas wzrok poprawil mi sie z +6 [za dzieciaka za duzo tv ogladalem:P ] na +1.5 wiec nie wiem jak sie do mnie ma szkodliwy wplyw monitora na wzrok :D Mnie akurat uleczyl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angelika Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 oj zdecydowanie za duzo :P zalezy jeszcze od pogody :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...