Jaro830628 Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 tak jak wiele oswób przedemną-za dużo!!! koputer powinien służyc pomocą w życiu byc przydatnym narzedziem ale nie moze życia zastępować! komputer nie założy za ciebie rodziny nie zakocha sie ! emocje to jest to co czyni nas ludźmi a najwiecej emocji zafindują ci inni ludzi mama tylko nadzieje ze to bedą pozytywne emocje ! znajdźcie sobie laski ! a jeśli je macie i siedzicie całe dnie przed kompem to coś jesyt z wami nie tak!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remee Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Jako, że cierpię na chroniczny brak czasu - to zostają tylko godziny m-dzy ok. 24 do ok. 2 w nocy bo o 7 trzeba wstać i iść do pracy :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 coz dziewczyna, treningi i studia skutecznie pozbywaja nadmiaru czasu zostaje 2-3h, kiedys bylo i po 10-12 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 (edytowane) nie było kobiety - średnio 14/24... jest kobieta - 3/24 :D koputer powinien służyc pomocą w życiu byc przydatnym narzedziem ale nie moze życia zastępować! komputer nie założy za ciebie rodziny nie zakocha sie !a co jeśli odnalazłem miłość mojego zycia siedząc przy komputerze? hę ? :D prawdziwy komputerowieć powinien raz skompilwoac jądro linuxa, napisać jakiś średnio przydatny program, i znaleźć żonę przez internet :D :lol: tak sobie żartuję.... :) Edytowane 21 Września 2005 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Ostatnio doskwiera mi brak czasu i 5-6 godzin dziennie... :( ale niedlugo ferie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Visual Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Ojjj ja zdecydowanie za dużo czasu przed kompem spędzam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Severus Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Ja obecnie tylko 8-10 :| Tęsknie za wakacjami kiedy było 16-20 :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Witam wsiech komputeromaniaków! Tak na marginesie powinno się nas leczyć :D Ale, nie zawsze powiemy, że nam nic nie jest, możemy bez tego żyć, to tylko takie nasze hobby :lol: Ale do rzeczy Siedzę przy kompie 4-16 godzin dziennie średnio ok. 10 z tym, że w lecie bliżej 4 a w zimie bliżej 16. No chiba, że wyjeżdzam na urlop, ferie i inne takie tam. Notebook'a nie mam i sie bez niego obywam. Pozdrufka nałogowcy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rhezuz Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 jak grałek w q3 to przy kompie siedziałem od 12 z rana jak wstałem do 2 w nocy kiedy szedłem spac ( we wakacje oczywiście) , poza tym że juz w q3 nie gram to sie nic nie zmieniło hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 ostatnio powyżej 10 :blink: Ale od jutra to zmieniam :DD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Jak znajdziecie mi prace to bede mniej siedzial :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moni87 Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Jak znajdziecie mi prace to bede mniej siedzial :P. 1662005[/snapback] bo z tego co widze co troche siedzisz przy nim ;P a ja sie na moj temat nie wypowiem.... ekhmmm prosze o inny zestaw pytan ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość D@wid523 Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Stanowczo za dużoooooo.... W tygodniu to od 2 do 3 ale w weekend ach strach liczyć.... Chyba ze jest ciepło, to idę z qumplami w piłę pograć, na rowerek i inne rzeczy... Niestety zima nadciąga, wolny czas i znowu zostaje tylko komputer.......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 w wakacje 12-14 godzin [; a to wszystko przez Cs:s [; a tak to odrazu po szkole siadam, zapominam o wszystkim i sie potrafie o 12 w nocy oderwać[; od godziny 13:50 do 12 w nocy [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Archeolodzy się znaleźli ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 e tam archeolodzy, nie takie dawne [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Jak znajdziecie mi prace to bede mniej siedzial :P. 1662005[/snapback] a jak praca będzie przy kompie? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 a jak praca będzie przy kompie? :) 1707464[/snapback] No to kurcze, to juz nie bedzie sie tak liczylo, jak siedzenie bezczynne, przegladanie ww, gra w CoD'a, i inne bzdety, na ktore tylko czas trace :wink:. Ale jak by byla praca przy kompie, to u la la :o, odrazu zajefajnie, wlasnie mi sie takak marzy, bo juz lopaty i inyych z tamtej dziedziny rzeczy poczulem, i dalo to ostro w kosc, chcalbym siedziec w cieplym biurze przy kompe, miec dostep do neta, miec CoD'a na kompie, i pisac co tam pare godzin jakis swistek w Wordzie :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 (edytowane) 12-14 godzin przy counter striku?? o lol...ja nie potrafie przy tej grze tyle wysiedziec.Po paru godzinach grania po prostu mnie głowa zaczyna bolec i lamię niemilosiernie. Co innego world of warcraft ;P Wracam z pracy codziennie okolo 17:20 i siadam do warcrafta do godziny NAJPOŹNIEJ 2 bo muszę rano wstac o 8:30 (no chyba ze w niedziele, bo sobote mam studia ale w niedziele jak wstane rano [ o 13?? :lol:] to siadam do warcrafta i o 2 w nocy schodze). No chyba ze jakas klanówka czy spar w csa, albo jakas grafike czy baner trzeba zrobic to robie przerwe (ale caly czas siedze przy kompie wiec licza sie te godziny).Ale mimo to nie czuję sie uzalezniony od komputera.Wakacje bez komputera spedzilem, bez kafejek internetowcy etc i jakos zyje.Uwazam komputer za dobrą rozrywkę, zabijacz nudy i tyle. P.S - zapomnialem dopisac ze prace mam przy komputerze, tak wiec z kompem spedzam caly dzien prócz snu i wyjscia do pracy/powrotu. Edytowane 19 Października 2005 przez apo5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 kazda wolna chwila :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus120 Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Ostatnio się powstrzymuje. 2-2,5h dziennie, ale to przez naukę. Na wakacjach 10-12h(przy 1280x1024, 85Hz). W tym tygodniu przesiedziałem może max 4h(razem). Niestety, ale zaczyna się poważniejsza nauka i nie można zostać w tyle. Ostatnio zacząłem masowo chodzić na imprezy (każda, jaka popadnie). Dziś już byłem w pizzerii, i odprowadzałem pewną osobe ponad 1,5km do miejsca zamieszkania... :) I powiem wam szczerze, dużo lepiej się czuje z takim trybem życia, niż z ciągłym siedzeniem przed monitorem. Jeszcze jakiś miesiąc temu przesiadywałem średnio 6-7h codziennie. Ale CS 1.6 dalej syci, i bez jednej godzinki tygodniowo byłbym bardzo zły. Dawniej nawet jednego dnia bez CSa nie mogłem wysiedzieć. Jednak są rzeczy/osoby(w moim wypadku to drugie), które diametralnie mogą odmienić komuś tryb życia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...