washu Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Witam. Szukam jakiegoś kontaktu, sklepu, itp. gdzie można dostać arkusz blachy perforowanej. Powiedzmy 0,5 mm gęste dziurki, rozmiar 60x60. Chciałem zrobić z niego przewiewne boki obudowy - wiadomo, jest tam ciepło. W necie znalazłem ale arkusze metr na dwa metry. wie ktoś ? Michał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 castorama Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Zobacz sklepy motoryzacyjne, tuning, nie wiem czy takie jak ty chcesz, ale ja kupowalem firmy Jacky Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washu Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 o właśnie. takie jak do tuningu byłoby dobre. dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...