kucyk Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Nie wiem czy nikt na tym forum nie interesuje się gałą :?: :lol: Jaki wynik stawiacie? Ja po tym jak zobaczyłem Rasiaka na ataku + Lewandowski daje 3-1 dla ANG..., ale będę kibicował naszym oczywiście 8) PS mógłby jakiś moder odkleić temat o Atenach... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 2:1 for poland of course !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 2:0 for England. Przcierz polaki nie umieja grac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Jak Anglia zejdzie poniżej 3:0 to znaczy że dobrze graliśmy :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 1:0 0:0 0:1 (PL - ANG) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 O, Kucyk już nie moder??? Co do meczu, to myślę, że powinniśmy się cieszyć jak będzie remis. Swoją drogą mógłby ktoś przykleić temat o eliminacjach do MŚ. Byłoby fajne miejsce do dyskusji przed i pomeczowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaser Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Juz 0:1 :( obstawiam Polska - Anglia 1:3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 PL 1:3 EN ;) Oczywiscie to optimistyczny scenariusz ;) P.S. Kucyk cio sie stalo ;) czyli juz owocow niet rozdajesz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 pamietam Polska - Anglia z 1993 roku - było 0:0 :twisted: :twisted: :twisted: a kucyk to chyba przeszedł degradację klasową :lol: :lol: :lol: no to half tajm i dostajemy po dupsku :wink: :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Szpaku to jest jednak nienormalny, 0:1 do przerwy a on mówi" nie jest zle". Rozwala mnie ten gość. :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 2-0 dla EN ale jak Polacy beda dalej tak grac to moze 1-1 wyskrobiemy. "NIe jest źle" moze mu chodzilo o ostatnie 7 min Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Co te nasz pacany chca strzelić jak im nogi ze strachu latają, nawet nie wiedzą gdzie kto biegnie tylko rąbie na pałe jeden z drugim. Nic techniki, precyzji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Ciekaw jestem co Mila robi na boisku, on sie nadaje do tarcia chrzanu, w ogole nic nie pokazuje dzisiaj... Obstawiac nie bede bo nie mam do tego szczescia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 he,he teraz Szaranowicz poiwedział że żurawski gra "wielki mecz", jasne koorwa wszyscy nasi grają megazajebisty mecz tylko jakoś tak sie nieszczęsliwie złozy że Angole im skopią doopsko. Co za pech.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 gramy jak nigdy przejebijemy jak zawsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 to że Rasiak w ataku to przebolałem... ale ciśnienie mi podkakuje jak widze że Mila partoli akcje nie tylko pod bramką :evil: ide oglądać dalej.... update: hahaha w momencie wciśnięcia "wyślij" usłyszałem ryk z telewizora że goool :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 no nareszcieee. Obudzili sie. 1:1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Brawo żuraw, nie podejrzewalem go o taką precyzje. ale tak trzeba grać z Flegmatykami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Moim zdaniem bedzie 2:1 lub 3:1 w plecy :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 no i 2:1 ! ale żeby sie jeszcze podnieśli :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 wszystko wrócilo do normy..wtopa pewna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 jezu, ludzie, co to miało być te 7 minut po strzeleniu bramki 8O czy ja przypadkiem <span style="color:red;">[ciach!]</span>a nie pomyliłem kanałów jak można tak zepsuć wynik, ehhh, tylko nasi tak potrafią dobrze, że zdjął tego drewniaka Rasiaka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Kiedys polacy grali lepiej. Np jak czasami widuje urywki to praawie zawsze mowa o pilkarz Lato (imienia nie pamietam) ale kiedy to wszystko zupelnie inaczje wygladalo, a teraz sie stacza nasza reprezentacja :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 i <span style="color:red;">[ciach!]</span>... pozamiatane :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 no i stało sie :evil: a byliśmy tak blisko :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 polska grala w tym meczu jakby bala sie rozegrac jakas akcje, kilka podan w obrebie 3-4m i daaaaaaaleka pilka do przodu (oczywiscie stracona :D ) niemowiac juz o tym ze 70% podan bylo niecelnych :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Kiedys polacy grali lepiej. Np jak czasami widuje urywki to praawie zawsze mowa o pilkarz Lato (imienia nie pamietam) ale kiedy to wszystko zupelnie inaczje wygladalo, a teraz sie stacza nasza reprezentacja :? ktoś kiedyś ładnie skomentował te ciągłe urywki za dawnych czasów... powiedział że to przypominanie jest jak chwalenie sie że w podstawówce miało sie 5 z polskiego :wink: ps. harry Lato miał na imie Grzegorz ( wstyd nie wiedzieć :wink: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Zurawski powiedzial ze to byl dobrze rozegrany mecz tylko ze zly wynik... W takim razie widzial ktos ZLE rozegrany mecz przez ta druzyne? Nie jest sobie w stanie wyobrazic takowego w tym wypadku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 oj racja racja ! nie chciałbym zobaczyć w takim razie złego meczu :lol: a nasi przez cały czas mieli "miękkie" nogi.. tylko żuraw sie przełamał... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 mecz ni dobry ni kiepski. Nie wiem co można o nim powiedzieć. No chyba, że jak zawsze jak gramy z lepszym zespołem to nasza obrona gubi się na polu karnym co było widoczne aż za bardzo przy pierwszym golu. Trzech piłkarzy Polskich było blisko piłki i dziwnym trafem każdy się krył zamiast dojść do piłki. Nie ma co rozmyślać, dostaliśmy po d*pie 2-1 i to może da trochę do myślenia ale znając naszych szkoleniowców nic to nie da. Ahh... i bądź tu kibicem i się nie denerwuj :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...