Skocz do zawartości
kucyk

E MŚ 2006 [Polska - Anglia]

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem czy nikt na tym forum nie interesuje się gałą :?: :lol:

Jaki wynik stawiacie?

Ja po tym jak zobaczyłem Rasiaka na ataku + Lewandowski daje 3-1 dla ANG..., ale będę kibicował naszym oczywiście 8)

PS

mógłby jakiś moder odkleić temat o Atenach... :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

he,he teraz Szaranowicz poiwedział że żurawski gra "wielki mecz", jasne koorwa wszyscy nasi grają megazajebisty mecz tylko jakoś tak sie nieszczęsliwie złozy że Angole im skopią doopsko. Co za pech..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jezu, ludzie, co to miało być te 7 minut po strzeleniu bramki 8O

czy ja przypadkiem <span style="color:red;">[ciach!]</span>a nie pomyliłem kanałów

jak można tak zepsuć wynik, ehhh, tylko nasi tak potrafią

dobrze, że zdjął tego drewniaka Rasiaka...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedys polacy grali lepiej. Np jak czasami widuje urywki to praawie zawsze mowa o pilkarz Lato (imienia nie pamietam) ale kiedy to wszystko zupelnie inaczje wygladalo, a teraz sie stacza nasza reprezentacja :?

ktoś kiedyś ładnie skomentował te ciągłe urywki za dawnych czasów... powiedział że to przypominanie jest jak chwalenie sie że w podstawówce miało sie 5 z polskiego :wink:

ps. harry Lato miał na imie Grzegorz ( wstyd nie wiedzieć :wink: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mecz ni dobry ni kiepski. Nie wiem co można o nim powiedzieć. No chyba, że jak zawsze jak gramy z lepszym zespołem to nasza obrona gubi się na polu karnym co było widoczne aż za bardzo przy pierwszym golu. Trzech piłkarzy Polskich było blisko piłki i dziwnym trafem każdy się krył zamiast dojść do piłki.

Nie ma co rozmyślać, dostaliśmy po d*pie 2-1 i to może da trochę do myślenia ale znając naszych szkoleniowców nic to nie da. Ahh... i bądź tu kibicem i się nie denerwuj :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi