adi_k Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 PO strzeleniu na 1:1 nasze cieniasy straciły koncepcje gry. Zero akcji dosłownie. Nogi z ołowiu. Biegali jakby z 5kg klocka mieli w majtach. brakuje im zimnej krwi, kondycji, rutyny, wogóle same braki. Austria zremisowała a my wtopa. Jak zwykle. Kompleks Angolów trwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 I pomyslec, ze Austria zremisowala 2:2 (dzieki temu pacanowatemu bramkarzowi UK)! Cholera, a my gralismy lepiej od Austriakow, a wynik gorszy. Pech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Żuraw o dwie klasy lepszy od pozostalych zawodnikow... nie mial z kim pograc. :/ Kosa slabiutki... Krzynowek to samo... Mila, Lewandowski, Rasiak - n/c! Dwie bramki na koncie Głowackiego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m0ses Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 krew mnie zalala jak przeczytalem komentarz listkiewicza, ze publicznosc nie byla 12 pilkarzem. nie byla, bo ma juz dosc ogladania podworkowej kopaniny w wykonaniu naszych "orelkow". ogladalem mecz w pubie irlandzkim w mieszanym towarzystwie irlandzko-szkocko-angielsko-holendersko-polskim. z koniecznosci na poczatku skakalismy po kanalach zeby przynajmniej rzucic okiem na kazdy z 4 meczow. i w koncu darowalismy sobie ogladanie polakow i angoli. nawet angole prosili zeby to wylaczyc. ogladalismy w koncu szkocja-slowenia. druzyny slabe, ale kolesie zarli murawe. nie radzi sloweniec sobie ze szkotem- kosa, dostal zolta ale uratowal bramke(a angole na naszym polu karnym srednio oddawali 3 podania). podanie nie doszlo- szkot biegl jak glupi przez cale boisko z 2 obroncami na karku zeby uratowac ewidentna pilke autowa. to byla prawdziwa pilka! a jak patrze na drewnianego rasiaka, czy primabalerine kosowskiego ktoremu sie nie chce podbiec do pilki to mnie krew zalewa! tak to sie gralo 30 lat temu... i co to za gadanie ze starcili nadzieje po 2 bramce? ma ch..ek jeden z drugim biegac az sie pozyga, a jak nie chce to wyp... z reprezentacji! jak dla mnie to najwyzsza pora budowac nowa,mloda reprezentacje. i niech nawet niewygrywaja, ale niech choc przegrywaja z klasa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 jak dla mnie to najwyzsza pora budowac nowa,mloda reprezentacje. i niech nawet niewygrywaja, ale niech choc przegrywaja z klasa.d o k ł a d n i e 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 no IMO mecz mogl sie podobac , dobrze ze nie wydałem 150zł na bilet tylko 25zł na kuponik w profesie :twisted: WO-zabojady 2 polisz-inglisz 2 luksemborg-łotwa 2 ( qwa 3-4 ledwo co te pacany wygrały ! zluksemburgiem !! ) no i portugalia-estonia 1 70zł wpadlo do kieszeni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 jak dla mnie to najwyzsza pora budowac nowa,mloda reprezentacje. i niech nawet niewygrywaja, ale niech choc przegrywaja z klasa.d o k ł a d n i e 8) też się zgadzam, to by może ożywiło naszą piłke. Co jak co ale nie możemy uznać, że nasza reprezentacja, czyli piłkarze nie potrafią grać, potrafią i nawet dobrze tylko dwie sprawy powodują, że zachowują się jak ciamajdy na boisku: 1. brak im rozegrania grupowego. Spotykają się dwa tygodnie wcześniej trochę potrenują i uważają, że są gotowi. Taki właśnie obraz gotowości mieliśmy wczoraj na boisku. Odbiera piłke, chce podać tylko nie wie komu bo nie przećwiczył gdzie może stać jego kolega, jednym słowem padaczka :evil: 2. pieniądze uderzyły im do głowy, mają nie którzy po 30 i co się będą przemęczać i tak ich trener wystawi do następnego meczu. Jeśli się nie nabawią kontuzji to grają a pieniążki lecą. Wystawianie młodych zawodników nadało by przyspieszenia gry, jakiegoś animuszu. Młodzi są pełni zapału do strzelenia gola a starzy wyjadacze taki zapał stracili już dawno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...