Skocz do zawartości
kucyk

E MÅš 2006 [Polska - Anglia]

Rekomendowane odpowiedzi

PO strzeleniu na 1:1 nasze cieniasy straciły koncepcje gry. Zero akcji dosłownie. Nogi z ołowiu. Biegali jakby z 5kg klocka mieli w majtach. brakuje im zimnej krwi, kondycji, rutyny, wogóle same braki. Austria zremisowała a my wtopa. Jak zwykle. Kompleks Angolów trwa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

krew mnie zalala jak przeczytalem komentarz listkiewicza, ze publicznosc nie byla 12 pilkarzem.

nie byla, bo ma juz dosc ogladania podworkowej kopaniny w wykonaniu naszych "orelkow". ogladalem mecz w pubie irlandzkim w mieszanym towarzystwie irlandzko-szkocko-angielsko-holendersko-polskim. z koniecznosci na poczatku skakalismy po kanalach zeby przynajmniej rzucic okiem na kazdy z 4 meczow. i w koncu darowalismy sobie ogladanie polakow i angoli.

nawet angole prosili zeby to wylaczyc. ogladalismy w koncu szkocja-slowenia. druzyny slabe, ale kolesie zarli murawe. nie radzi sloweniec sobie ze szkotem- kosa, dostal zolta ale uratowal bramke(a angole na naszym polu karnym srednio oddawali 3 podania). podanie nie doszlo- szkot biegl jak glupi przez cale boisko z 2 obroncami na karku zeby uratowac ewidentna pilke autowa. to byla prawdziwa pilka!

a jak patrze na drewnianego rasiaka, czy primabalerine kosowskiego ktoremu sie nie chce podbiec do pilki to mnie krew zalewa! tak to sie gralo 30 lat temu...

i co to za gadanie ze starcili nadzieje po 2 bramce? ma ch..ek jeden z drugim biegac az sie pozyga, a jak nie chce to wyp... z reprezentacji!

jak dla mnie to najwyzsza pora budowac nowa,mloda reprezentacje. i niech nawet niewygrywaja, ale niech choc przegrywaja z klasa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no IMO mecz mogl sie podobac , dobrze ze nie wydałem 150zł na bilet tylko 25zł na kuponik w profesie :twisted:

WO-zabojady 2

polisz-inglisz 2

luksemborg-łotwa 2 ( qwa 3-4 ledwo co te pacany wygrały ! zluksemburgiem !! )

no i portugalia-estonia 1

70zł wpadlo do kieszeni :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak dla mnie to najwyzsza pora budowac nowa,mloda reprezentacje. i niech nawet niewygrywaja, ale niech choc przegrywaja z klasa.

d o k ł a d n i e 8)

też się zgadzam, to by może ożywiło naszą piłke. Co jak co ale nie możemy uznać, że nasza reprezentacja, czyli piłkarze nie potrafią grać, potrafią i nawet dobrze tylko dwie sprawy powodują, że zachowują się jak ciamajdy na boisku:

1. brak im rozegrania grupowego. Spotykają się dwa tygodnie wcześniej trochę potrenują i uważają, że są gotowi. Taki właśnie obraz gotowości mieliśmy wczoraj na boisku. Odbiera piłke, chce podać tylko nie wie komu bo nie przećwiczył gdzie może stać jego kolega, jednym słowem padaczka :evil:

2. pieniądze uderzyły im do głowy, mają nie którzy po 30 i co się będą przemęczać i tak ich trener wystawi do następnego meczu. Jeśli się nie nabawią kontuzji to grają a pieniążki lecą. Wystawianie młodych zawodników nadało by przyspieszenia gry, jakiegoś animuszu. Młodzi są pełni zapału do strzelenia gola a starzy wyjadacze taki zapał stracili już dawno.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi