tburdzy Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Cze, pomoze mi ktos mam problem z 3d markiem 2003. Mam taki oto komunikat na samym poczatku: Your system can run only one of four game tests. Please install and run 3dmark2001 for more comprehensive benchmarking. 3d mark jest zarejstrowany a jezeli zainstaluje 2001 to tam pisze ze wogole nic nie moge wlaczyc. Mam win xp home, powiedzcie prosze o co tu jest come on please... z gory dziexxx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speedzik Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 2003 to z ta karta bedziesz mial chyba ze 100pkt a wogole to co ten post robi w ekstremalny podkrecaniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Może dla niego odpalenie 3Dmarka to extremalne wyzwanie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Może dla niego odpalenie 3Dmarka to extremalne wyzwanie :PMoże dla niego odpalenie 3Dmarka to extremalne wyzwanie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarineDelta Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 na tej karcie nawet nie ma sensu uruchamiac 3dmark03 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 2003 to z ta karta bedziesz mial chyba ze 100pkt a wogole to co ten post robi w ekstremalny podkrecaniu140-150;] ja po wykręceniu miałem na 4mx 220pkt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tburdzy Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 nie wazne ile bede mial punktow chce po prostu wlaczyc tego 3d marka i chcialem zeby mi ktos w tym pomogl... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 a w czym ci tu pomóc? pisze że karta obsługuje tylko 1 z 4 testów i jak chcesz sobie potestwoać to wgraj starego 3dmarka. ba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 nie wazne ile bede mial punktow chce po prostu wlaczyc tego 3d marka i chcialem zeby mi ktos w tym pomogl...Karta nie odpali ci dalszych testow bo nie obsluguje danych w tescie efektow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 a w odpaleniu 3dmarka 2001 nie powinienes miec zadnych problemow i zobaczysz 3 z 4 testow. a skoro sie nie chce nawet 3dmark odpalic to moze reinstall sterow albo nawet windy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmax Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Logan"]a w odpaleniu 3dmarka 2001 nie powinienes miec zadnych problemow i zobaczysz 3 z 4 testow. a skoro sie nie chce nawet 3dmark odpalic to moze reinstall sterow albo nawet windy.'03 Mark mu odpala ale może włączyć tylko 1- szy test z powodu karty ( obsługa DX7 , brak DX8 i DX9 ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Logan"]a w odpaleniu 3dmarka 2001 nie powinienes miec zadnych problemow i zobaczysz 3 z 4 testow. a skoro sie nie chce nawet 3dmark odpalic to moze reinstall sterow albo nawet windy.'03 Mark mu odpala ale może włączyć tylko 1- szy test z powodu karty ( obsługa DX7 , brak DX8 i DX9 ).Dokladnie... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 nie wazne ile bede mial punktow chce po prostu wlaczyc tego 3d marka i chcialem zeby mi ktos w tym pomogl... Włączysz ale TYLKO pierwszy test... Bo twoj 4MX nie obsługuje ani Dx8.0 ani 8.1 ani 9.0 a co z tym idzie żadnych PIXEL SHADER... Dlatego pierwszy tes się włączy a reszta nie bo karta NIE OBSŁUGUJE... Przecierz to tylko GF 2 Ti pod inną nazwą... Chłyt Materkindowy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 mi chodzilo o to: "a jezeli zainstaluje 2001 to tam pisze ze wogole nic nie moge wlaczyc" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmax Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Może mieć starszą wersję . Proponuję ściągnąć i zainstalować 3D Mark 2001 SE build 330 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 przeczytajcie se to Your system can run only one of four game tests. Please install and run 3dmark2001 for more comprehensive benchmarking. jak nie pomoze wezcie slownik i ze slownikiem nic tu o karcie nie ma mowy tylko o systemie btw. mialem ten problem jak motalem ze sterkami i dx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 przeczytajcie se to Your system can run only one of four game tests. Please install and run 3dmark2001 for more comprehensive benchmarking. jak nie pomoze wezcie slownik i ze slownikiem nic tu o karcie nie ma mowy tylko o systemie btw. mialem ten problem jak motalem ze sterkami i dx No właśnie... :roll: Weź słownik i logicznie pomyśl.... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 przeczytajcie se to Your system can run only one of four game tests. Please install and run 3dmark2001 for more comprehensive benchmarking. jak nie pomoze wezcie slownik i ze slownikiem nic tu o karcie nie ma mowy tylko o systemie btw. mialem ten problem jak motalem ze sterkami i dx No właśnie... :roll: Weź słownik i logicznie pomyśl.... :? a w czym ci tu pomóc? pisze że karta obsługuje tylko 1 z 4 testów i jak chcesz sobie potestwoać to wgraj starego 3dmarka. ba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...