Marcin_gps Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Zastanawiam sie nad kupnem obudowy (przede wszystkim chodzi mi o cichy i stabilny zasilacz - 300 W). Niestety mam ograniczone fundusze :cry: . Co polecacie do 200 zl? I gdzie mozna takie cos kupic? Z gory dzieki za odpowiedzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 MOdecoma bude . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Zastanawiam sie nad kupnem obudowy (przede wszystkim chodzi mi o cichy i stabilny zasilacz - 300 W). Niestety mam ograniczone fundusze :cry: . Co polecacie do 200 zl? I gdzie mozna takie cos kupic? a jaka obudowe masz teraz - tzn czy sama obecna obudowa Tobie pasuje, bo moze wyjsciem bedzie kupno samego zasliacza ??? np 300W Enlighta - b.dobry, a do tego b.cichy :!: np w UltraMedia - kosztuje 211 zl brutto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sfinx Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Proponuje zajrzeć na www.barwkomp.pl mają tam bardzo duży wybor obodow. Ostatnio pojawiły sie bardzo ładne i funkcjonalne Codegeny z 300W zasilaczem w cenie ok 145 zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 ... bardzo ładne i funkcjonalne Codegeny z 300W zasilaczem ...- ladne to pojecie wzgledne - "funkcjonalne" to tylko wersje Long - w zwyklch mozesz miec problem z wlozeniem duzych plyt pod PIV (napedy 5.25 nachodza na MoBo) - zasialcze Codegena to szjas jakich malo (a raczej duzo wystepuja jeszcze pod nazwa Megabajt, Rubikon, chyba Ropla i moze jeszcze cos o czym nie slyszalem...) BTW temat Codegenow byl walakowany setki razy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=1815 Mi się podoba. No i jest MODECOMa, czyli całkiem całkiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=1815 Mi się podoba. No i jest MODECOMa, czyli całkiem całkiem tylko najpierw trzeba sie dowiedziec jaki zasilacz w niej siedzi: - DEC - HUNTKEY bo te 1 sa raczej kiepskie a po cenie cale budy mozna wnioskowac ze wlanie ma DEC'a w srodku :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 te modecomy za 200 to nie mają huntkeya w srodku chyba ja dałem za swojego ANGELA 320zł i ma huntkey jest super trzyma napięcia jak cza a pozatym jest zarąbista wizualnie polecam !!!! :lol: :roll: :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Jak masz mało kasy, to polecam kupić zasilacz porządny osobno, i dowolną obudowę, która Ci będzie pasować. Jak nie, to bierz Modecom'a albo Tracer'a, porzadne firmy, a zasilacz dają na pewno lepszy niż standardowy Codegen. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Mam Huntkeya 300 W i polecam ci z czystym sumieniem, ładnie trzyma napięcia : 12v = 11,50 5v = 4,95 3,3 = 3,20 A co do obudowy to patrz na funkcjonalność - a nie wygląd :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver111 Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 wybierz sobie cos z oferty Tracera (www.tracer.pl) kupisz je w u ekszynów :) (www.a.pl). Kosz w hurcie to 99zł netto. Fajnie wygladaja mam ferro ale przesiadam sie na exodusa silver Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 enlight rulezz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 w sumie to powiem ci tylko jedno nie bierz codegena:)a najlepiej zmień sam zasilacz a bude zostaw starą :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...