opolin Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Nie chcialem zasmiecac forum takim pojedynczym topiciem ale nigdzie nie ma oddzielnego forum o samsungach..jest pelno o nokiach, siemensach..ale o samsungach..wiec pisze tutaj..a mianowicie..Mam podczerwien podlaczona pod plyte glowna kompa ja wykrywa gdy wlaczam w telelefonioe podczerwien tez jest ok,ale gdy wlacze oprogramowanie do fona to program nie wykrywa telefonu i nie moge nic zrobic..i nie wiem co dalej..moze ktos ma oprogramowie pod irde do tego modelu??prosze o pomoc.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Może źle podłączyłeś irdę do mobo, może nie włączyłeś irdy w biosie, może irda i telefon "nie widzą się". Dostałeś z telefonem płytkę? Tam są wszystkie sterowniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 no napisalem wyzej ze irda widzi telefon..gdy jest podlaczona do mobo i w biosie tez jest wlaczona to na 100%bo gdy wlaczam irde w fonie wyskakuje na pasku zadan wykryto samsung x600..wiec napewno jest wszystko dobrze podlaczone..:)to sprawa softu..wydaje mi sie ze nie obsluguje irdy..a nie mam innego oprogramowania i nie moge znalezc w sieci..:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 mam podobny problem ale ja mam pod USB podłączony ten sam telefon!! u mnie tez oprogramowanie nie widzi fona :( :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 uu:( a na innym foum gosc to zrobil wlasnie z irda pod usb i mi takze proponowal zebym kupil irde pod usb..bo to pomoze..a moze Ty masz zle ustawienia irdy w biosie??bo ja tam kombinowalem ale tez nic nie pomoglo..:(a w programie powinienes miec jak wezmiesz file--setup--do wyboru IRDA..ja mam tylko com 1 , com2..:( i nie wiem jak zrobic zeby bylo jeszcze irda..:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 ale jak nie mam telefonu pod irde!! ja mam komputer-usb-tellefon :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 moze pomoze zmniejszenie predkosci przesylania danych... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 nic kupa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KomTaRkIn Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 tez mam x600 i podlaczam go przez irda podlaczona do usb.pod XP-kiem baardzo latwo sie podlacza,wlasciwie sam sie laczy i soft go wykrywa bez problemu.nie moge jedynie kopiwac plikow wiekszych od ok4kilobajtow(ale na kompie 433 i beznadzieja plyta glowna to mnie nie dziwi.ale w win 98se to tak jak wyzej.komp widzi soft nie!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...