berkut Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Hello! Wlasnie wrocilem z Leroy Merlin w piasecznie! Znalazlem tam w dziale z armatura przewody do gazu (sa 80, 100, 120 i 150cm weze) stalowe z nierdzewki o 11mm srednicy wewnetrznej ! Sa idealne na przewody elastyczne i tanie jak cholera, tylko 100zl za 1m ! Zaraz wrzuce zdjecia! berkut Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 hehe no to cena ladna :D ja nie za bardzo interesoje sie fc, to berkut ile tego trzeba na jeden uklad ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Mysle ze 80cm powinien wystarczyc, szczerze mowiac wiedzialem o tych wezach ale myslalem ze srednica nie dobra. W sumie to dobra wiadomosc, nie trzeba bedzie zamawiac wezy w tubes.com.pl :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio - Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Ja kupiłem 104 cm węża stalowgo ID 6mm za 104zł netto :) i nic nie musiałem zamwiać bo tubes ma oddział w krakowie 8) Podobno istnieją dwa rodzaje tych węzy stalowych . Róznią sie od siebie giętkością jak i ceną . Ten tanszy jest po 104zł a ten droższy po chyba 250zł ( ceny netto ) Pozdro :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...