hazh Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Posiadam karte graficzna GeForce3 Ti200 Palit Daytona, mam takze sprawny kabelek svhs/euro. Sterowniki, ktorych uzywam sa w wersji 56.72(prubowalem nowszych). A chodzi mi o te, ze nie moge uzyskac Klonowanego obrazu na tv, jedynie jaki mozna uzyskac to "Single Display". Moze ktos z was ma jakies informacje czy da sie sklonowac obraz, nie uzywajac do tego dodatkowych programow typu "tvTool". Z TvToolem dziala, ale jak to mowia, wole bezzz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozpa Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 musze cie zmartwic ale mialem kiedys wlasnie taka karte jak ty teraz i nie posiada ona opcji klonowania probowalem wszystkich mozliwosci i sie poprastu nie da, miedzy innymi byl to powód dla ktorego musialem ja zmienic na cos innego, pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hazh Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 no to bedzie lipa:) w zasadzie uzywajac tvtoola udalo mi sie sklonowac obraz, ale to nie to samo:) coz, najwidoczniej bede musial sie tym zadowolic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...