yuri8 Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Da sie jakoś podłączyć zwykły cd-rom do laptopa (bo nie ma) ? Dysk w laptopie można wyciągnąć, ale jest mniejsze wejście na taśme. Są jakieś taśmy, żeby podłączyć taki dysk do normalnego kompa? Np. w celu zrzucenia instalki systemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Nie próbowałoem podpinać zwykłego cdromu do laptopa z prostego powodu - na płycie zazwyczaj znajdowałem pojedyńczy kontroler ide - prawdopodobnie by obsłużył dysk jako master i cd jako slave ale poprostu sie w to nie bawiłem. Jeśli chodzi o podpięcie dysku z laptopa do normalnego kompa - nie ma najmniejszego problemu: kupujesz TAKIE COŚ i działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri8 Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Wielkie dzięki, szperałem już w różnych miejscach ale na to jakoś nie wpadłem. Pech chyba, lub nieuwaga. Dzięki jeszcze raz. Zakupiłem owo "takie coś" mam nadzieje, że rozwiąże to mój problem. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...