tburdzy Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Cze chcialem sie zapytac czy jest moze jakis program dzieki ktoremu mozna monitorowac temperature karty graficznej w windowsie...dziexxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacian Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 W sterownikach masz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Tak są takie programy. Jeżeli to ma być do tego GeForce4 MX to i tak nic nie pomogą. Jeżeli do innej to sprawdzisz to nawet w sterowniku lub Riva Tuner. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmax Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 A ja miałem gf4mx440 od MSI i miałem pomiar temp. i specjalny program do tego ale to rzadkość na tych kartach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Aby w ogole dokonac pomiaru temperatury karty graficznej, ow karta musi miec czujnik temperatury. A ja nie slyszalem zeby jakis MX 440 mial takowy, choc moze sie myle. W kazdym razie nie da sie tego zrobic za pomoca programu jezeli karta nie ma czujnika. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Tak są takie programy. Jeżeli to ma być do tego GeForce4 MX to i tak nic nie pomogą. Jeżeli do innej to sprawdzisz to nawet w sterowniku lub Riva Tuner. I niby gdzie to się znajduje w sterowniku?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Po pierwsze trzeba mieć Grafę wyposażoną w czujnik temp. następnie można się zastanawiać nad programami. A programik choćby Riva Tuner. Ale często czujniki takie wbudowywuje sam producent danej karty i jest to rozwiązanie nietypowe bo w takich samych grafach innych producentów czujnika nie ma. Wtedy tylko stery danego producenta odzytają temp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmax Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Aby w ogole dokonac pomiaru temperatury karty graficznej, ow karta musi miec czujnik temperatury. A ja nie slyszalem zeby jakis MX 440 mial takowy, choc moze sie myle. W kazdym razie nie da sie tego zrobic za pomoca programu jezeli karta nie ma czujnika.Tak jak wcześniej napisałem MSI GeForce 4 MX 440 275/405 ma ten czujnik - miałem tą kartę więc wiem. Ale przyznaję jest to nietypowe dla tej klasy kart. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Tak są takie programy. Jeżeli to ma być do tego GeForce4 MX to i tak nic nie pomogą. Jeżeli do innej to sprawdzisz to nawet w sterowniku lub Riva Tuner. I niby gdzie to się znajduje w sterowniku?? Jeżeli jest czujnik pojawia się zakładka,jeżeli go nie ma to zakładki nie będzie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...