tburdzy Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Cze, mam GeForce 4 mx 440 64mb 333/274 nie wiecie czy mozna z tego cos wykrecic...jak chcecie jeszcze jakies dane z tej karty to powiedzcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roboty2 Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 podaj czas dodtępu do pamięci, i jakie ma chłodzenie oraz producenta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Cze, mam GeForce 4 mx 440 64mb 333/274 nie wiecie czy mozna z tego cos wykrecic...jak chcecie jeszcze jakies dane z tej karty to powiedzcie.Kazda Karta sie kreci tylko kazda inaczej nikt ci nie powie ile z niej dasz rade wyciagnac POCZYTAJ TO !! oraz TO uzyj Szukajki czyli Tego wpisz tam np. podkrecanie GF4 i napewno cos znajdziesz ale przedewszystkim przeczytaj ten pierwszy odnosnik. :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tburdzy Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 No wlasnie tam trzeba 3dmarka zapuscic a ja mam z nim pewne problemy: 3d mark03 mowi mi, ze moj system moze uruchomic tylko 4 testy, a 2001 wogole sie niechce wlaczyc. Mam win xp i nawet po reinstalce systemu jest tak samo, no i nie wiem o co chodzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 ja mam gf 4 mx 440 i w 3 dmarku 2001 mam 3700 tylko !! taki sprzęt athlon2500kt6deltasr,512mb333mhzelixiry A ty ile wyciagasz na tym gf 4 swoim ? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek_bioo Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Ja też mam GF4 MX 440 , ale nie jest tak słabo jak u Ciebie. W marku 2001 mam 4680pkt. (bez podkręcania) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlen Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Też mam GF4 MX 440 64 MB/128 bit i w 3D Mark 2001 mam ok 5500pkt oczywiscie nic nie podkręcałem.Konfiguracja kompa jak w podpisie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Darujcie sobie odpalanie 3dM2003 na tych kartacxh bo to nie ma sensu chyba że kogoś jara 200pkt :), widać że masz wysoko wykręciny rdzeń, a z pamięci przy dobrych lotach może ze 100MHz więcej wyciśniesz, powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 ja mam gf 4 mx 440 i w 3 dmarku 2001 mam 3700 tylko !! taki sprzęt athlon2500kt6deltasr,512mb333mhzelixiry A ty ile wyciagasz na tym gf 4 swoim ? pozdro GF 4 mx 64 Bit , ale szczerze powiem ze moj GF 4mx 64 Bit bije na glowe modele 128 Bit przy taktowaniach 300/600 (6300pkt w 3dmarku) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Haos Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Ja ze swojego Gejforsa wykrecilem 400/500 przeszedl kilka razy 3dmarka01 i mial ponad7500pale czasami sie wieszal, wiec zmienilem na rdzen na okolo 380 i spox. jakby mial lepsze pamieci to by lepiej bylo bo z 5ns niewiele sie da. nawet po v-modach. :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
counterfeit Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 ja ciągne na swoim 5000 bez podkrętów . Tylko dodając wpis do rejestru uzyskałem we właściwościach z pulpitu dostęp do edycji częstotliwości mojej karty . Twoja jest nominalnie taka sama .Z fabrycznym (pasywnym ) chłodzeniem udało mi się wkręcić ją o 15% dodając WC na gpu i frezowane radiatory na hynixy wkręcam 24,3%. Metoda jest prosta : taktowac tak długo ,aż zaczną wyskakiwać białe pixele a potem odjąć 1 % ((-; Czasochłonne ale skuteczne. Przy czym 5ns to to wiadomo wypas nie jest! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hora_Faza Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 a ja mam MSI GF4 Ti 4200 i mam 6500 smarkow w 2001se lipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 ja ciągne na swoim 5000 bez podkrętów . Tylko dodając wpis do rejestru uzyskałem we właściwościach z pulpitu dostęp do edycji częstotliwości mojej karty . Twoja jest nominalnie taka sama .Z fabrycznym (pasywnym ) chłodzeniem udało mi się wkręcić ją o 15% dodając WC na gpu i frezowane radiatory na hynixy wkręcam 24,3%. Metoda jest prosta : taktowac tak długo ,aż zaczną wyskakiwać białe pixele a potem odjąć 1 % ((-; Czasochłonne ale skuteczne. Przy czym 5ns to to wiadomo wypas nie jest! 5ns rzadza w mojej karcie, radiatorki coolermaster za 8 zl po jednej stronie i 640mhz, radiatorki sr. temperaturka. Ale jak mowie, pocialem te radiatory, rdzen szlifuje jeszcze bo jest falisty jak woda przy przyladku horn i licze na 350/670-700 po vmodzie ale nie moge znalezc. W planach karta zamnieta w tunelu gdzie na szczycie bedzie wial wiatrak 80x80 wzdluz karty w ten sposob chlodzac jeszcze lepiej pamieci i wywiewajac powietrze poza obudowe. Ale nie mam ostatnio czasu i kasy. Nie moge kupic papieru sciernego bo kieszenie swieca pustkami ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Haos Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 5ns rzadza w mojej karcie, radiatorki coolermaster za 8 zl po jednej stronie i 640mhz, radiatorki sr. temperaturka. Ale jak mowie, pocialem te radiatory, rdzen szlifuje jeszcze bo jest falisty jak woda przy przyladku horn i licze na 350/670-700 po vmodzie ale nie moge znalezc. W planach karta zamnieta w tunelu gdzie na szczycie bedzie wial wiatrak 80x80 wzdluz karty w ten sposob chlodzac jeszcze lepiej pamieci i wywiewajac powietrze poza obudowe. Ale nie mam ostatnio czasu i kasy. Nie moge kupic papieru sciernego bo kieszenie swieca pustkami ;/ jak chcesz wyciagnac z 5ns ponad 600 a nawet 700 to jestes przech...j. ja ledwo co 500 na v-modach i wiecej nie ma szans, chyba ze je osikam ciekłym azotem. W sumie mam samsungi na bga. kiedys mialem fx5200 na hynixach to ciagly bez v-modow 510MHz co w porownaniu z samsungami na GF4mx bylo o wiele wiele lepiej. Ale ponad 600MHz z 5ns wydaje mi sie niemozliwe. chyba ze to sa 4ns a ci pisze 5ns. 1arkusz papieru sciernego kosztuje do 2zł(wiec jak odmowisz sobie paki szlugów to bedzie na 2 arkusze) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Chodzila juz 300/640 stabilnie jak mialem wentylki zalozone na radiatorki. Teraz kombinuje jeszcze lepsze chlodzenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...