tburdzy Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Cze, pomozecie moze... chcialbym zamontowac sobie przelacznik on/off na wiatraki, mam 5 wiatrakow w kompie i tylko 1 na cpu chcialbym sobie zamontowac switch ktory wylacza tylko pstryknieciem wszystkie cztery wiatraki, bo mam pokoj z bratem i jak mu wiatraki przeszkadzaja to wylacza mi kompa w nocy po przez wyciagniecie wtyczki z kontaktu i boje sie ze kompa mi moze w ten sposob skaszanic... z gory dziexxx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 przełącznika na cztery linie nie widziałem, co nie wyklucza istnienia, ale na dwie z palcem w [gluteus maximus] polutujesz, pójdź do elektronicznego i zakup switch, wstawiasz jedną z linii wiatraka (czy 12v, czy ziemia, obojętnie) pod jedną parę wyjść switcha i po kłopocie, zamontowanie tego w odudowie, np na sledziu to chyba nie problem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Zapodaj jednego z takich. Wypuszczasz przelacznik i ...cyk- wylaczone wszystkie za jednym zamachem :wink: http://www.cyfronika.com.pl/p_obrotowe.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 ...a swoją drogą, jeżeli wszystkie zasilane jednim napięciem, to można dać jeden zwykły wyłącznik na linię molex-włącznik-molex-rozgałęzienie-wiatraki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 ...oki, nie wiedziałeh o tym, zwykle przyjmowało się podpinanie włącznika na linię zasilającą jako po prostu "dobry zwyczaj", dzięki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...