dj1978 Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Przeszukalem cale forum i nic nie znalazłem o karcie z takimi oznaczeniami. Podejrzewam, że jest to nowa partia od Sapphire. Czy ktoś już miał doświadczenia z modowaniem tej karty i czy wogóle ona ma 256bit? Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Ja posiadam taką kartę. Kupiłem ja z gwarancją na 8 potoków i przerabia się na pełne 9800 do PRO brakuje jej Mhz. Jest pewnie na czarnym laminacie pamięci ma w kształcie L czyli jest 256bit jedyne co jest dziwne że wtyczka jest jak u 9700 a nie jak mają 9800. Dwa posty pod twoim jest właśnie mowa o tej karcie. http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=88445 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj1978 Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 grosikboss: dzięki za (p)odpowiedź, z pewnością bedzie przydatna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...