lukasz1 Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 NIe jestem pewien czy odpowiedni dział, wiec z gory przepraszam. Rok temu zakupilem dysk twardy firmy seegate(baracude 40gb). NIezle dzialal, ale tydzien temu padl kompletnie. Dzwonie do firmy w ktorej zakupilem dysk, i dowiaduje się ze to numer mieszkania prywatnego. SZukam ich w necie i doszukalem sie informacji ze firma przestala isnitec!!. Teraz pytania: 1. Dysk posiada gwarancje na 3 lata. 2. Jak moge go wyminic czy naprawic??(producent - nawet strony niemaja polskej!!!(sic), firma(nieistnieje) 3. Czy jest jeszcze jakas inna mozliwosc?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek44 Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Możesz oddać do odzyskiwania=cena jakieś kilka tysięcy Możesz na Allegro skorzystać z mojej aukcji lub skontaktować się ze mną a ja prawdopodobnie naprawię go i odzyskam dane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 sam go naprawisz programem hdd regenarator, na alllegro tym naprawiaja ;] i kase trzepia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek44 Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Jak dysk "padł" to raczej żaden software nie pomoże tylko ktoś kto się na tym zna! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz1 Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Mi bardziej chodzi o postepowanie gwarancyjne;) Gdzie i jak kombinowac, przecierz to porducent daje gwarancje a nie firma zajmujaca sie dystrybucja!!. Czy ktos wie jak sie skontaktowac z polskim oddzialem seagate...NIe zalezy mi na odzyskaniu danych tylko na nowym lub sprawnym dysku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...