solostaron Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Moja mobo nadal jest martwa, ale dla wszystkich zainteresowanych info: Będą węże średnice wewnętrzne 10 i 12, ceny około 5 zł za metr, dokładnie bedewiedział jutro, prawdopodobnie też jutro bede mial dostep do kompa wiec wtedy bede mógł więcej swobodnie napisać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eq4ever Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 hmmm... czy jak juz bedziesz miec "probki" to moglbys przetestowac ich rozciagliwosc? Chodzi mi o to czy wcisne waz 10 na krociec 12... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 hmmm... czy jak juz bedziesz miec "probki" to moglbys przetestowac ich rozciagliwosc? Chodzi mi o to czy wcisne waz 10 na krociec 12...taki igelit jak ja mam fi10/1.5 wcisnalem na rurke fi12 (zewnatrz) nie wiem jak by to sie zachowywalo na choince Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 hmmm... czy jak juz bedziesz miec "probki" to moglbys przetestowac ich rozciagliwosc? Chodzi mi o to czy wcisne waz 10 na krociec 12...10tke wcisniesz na 12 bez problemu.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_zet Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 wlasnie dzis bylem w disco, goscie weze 12/16 juz maja, do ukladu jeszcze nie wkladalem, ale wytrzymalosc na zginanie to to ma rewelacyjna cene zreszta tez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 16 wew nie bedzie ?? jak cos to pisze sie na 2 metry 12 wew :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siemek Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Tak sobie czytam o tym wężu - zaglądam do obudowy i mam dokładnie to o czym czytam :-). Mam węże o sr. wew. 12 i 16. Kupowałem je w Warszawie na Pl. Grzybowskim, niestety nie pamiętam ile płaciłem - może komuś z wawy przyda się to info. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solostaron Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 dzisiaj dostalem weze, sa naprawdesuper :) Jakas dystrybucja zapewne zacznie sie jutro jak tylko pozycze od kogos kompa hehe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 solostaron jak juz bedziesz mial kompa to napisz czy beda wezyki 16 wew :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddie Chopin Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 czekamy wiec na info... AVE!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 GUTTASYN'y mieli w Disco - moim zdaniem bardzo dobre jak na PCV. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma3ek Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 i ja bym się chętnie pisał na jakieś 4 meterki fi12 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washu Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Więc to co piszą że są max 12 średnicy to to max trzeba wziąć poważnie bo mają wewnętrzną średnicę 10 mm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir123 Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Nie wiem czy kogos to zainteresuje ale widziałem ostatnio w DHO w Krakowie węże techniczne Gutasyn (10mm i 12,5mm) - nie są przeźroczyste tylko mają jakiś taki oplot. Ale promień zgięcia jest całkiem całkiem. Cena ok 2,60 za metr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solostaron Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 OK, wiec kompa nie mam niestety nadal, ale staram sie jakos zagladac na tweka. Mam obecnie 2 rodzaje wezy 10 i 12 (wewnetrzne srednice). 10 jest za 4 zl za metr, 12 za 4,5 za metr. Jezeli sa chetni to piszcie na mortal18@tlen.pl Mam tego sporo, wiec mozecie zamawiac. Jezeli chcecie poczekac na szczegoly, tj zdjecia itd, to sugeruje poczekac, sadze ze warto. (dzisiaj odsylam mobo na gwarancje :|) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 chyba dzis solostaron nas odwiedzi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solostaron Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 A i owszem :) Po przesniesieniu sie do Wawy, oraz zalozeniu naprawionej juz mobo wracam na lono tweaka :) Jutro wiecej szczegolow bo na razie ide korzystac z wolnego czasu poki rok mi sie nie zacznie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...