Kochan Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 moze juz to sie pojawialo, ale czy zdjecie tej "blachy" spowoduje jakis spadek temperatury ? teraz mam przy ustawieniach nizej ponad 50 st na full load .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 heh da ci spadek zapewne, mi dalo 1-2st... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 moze juz to sie pojawialo, ale czy zdjecie tej "blachy" spowoduje jakis spadek temperatury ? teraz mam przy ustawieniach nizej ponad 50 st na full load .. z podpisu wnioskuje ze masz spowolniony wentyl na Titanku - na ile Volt pusciles - mozesz sprobowac dac np na 9V (tez bedzie cicho a temp spadnie o 2-4*C, o ile teraz masz na 6-7V) plus tego rozwiaznia nie tracisz gwarancji 8) o ile juz nie straciles przez "mod" procesora coby poszedl na BX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 nie ma na VOLT tylko zmienia w windowsie procentowo szybkosc proca za pomoca SPEEDFANA, wacha sie miedzy 60%(nic nie slychac) a 100% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...