Dziobak Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Witam A co to jest, że lokomotywy mają prędkość 144km/h a nie przekraczają prędkości 80km/h. Wjazd na stacje z 4 peronami, lokomotywy wybierają tylko jeden peron choć pozostałe są wolne?? Dzięki za odpowiedz Nie przekraczają 80 bo na początku gry masz tylko wagony o takiej vmax. Jeśli pociągi nie wjeżdżają na stację tak jakbyś chciał to pewnie coś źle z semaforami porobiłeś. Poszukaj stronek z rozrysowanymi stacjami i dużo ćwicz stawianie semaforów, a będzie ci się udawać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Odkopuję dinozaura (w sensie topic ;) ) W końcu dotarła do mnie ta gierka, nie grałem dużo bo (ob)sesja mnie dopadła. Ale mam pewne pytanie. Dlaczego jak dałem full load dla pociągu z goodsami, to się nie ładował, pomimo dostarczania na tą stację surowców?? Mam patcha 1.76 zainstalowanego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukair Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Czy jeste jakas mapa bez scenariusza ? Tak jak to bylo w starym TT i TTD, ze jest mapa i zaczynam od poczatku bez limitu czasowego/celow gry ? pozdro lukair Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Nie ma takiej możliwości :( PS: Lukair Ty żyjesz??? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukair Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Nie ma takiej możliwości :( PS: Lukair Ty żyjesz??? :D 1324347[/snapback] A czemu mialbym nie zyc :P ps. W PES-a gram :] lukair Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...