punek Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Mam windowsa XP i po włączeniu kompa jak mi sie pulpit pojawia to musze odczekać jakieś 1,5min. Bo jak wezme na ten pasek na dole to klepsydra mi sie pojawia. A na sam koniec rego "logowania" jeszcze mi napęd FDD wyszukje dyskietki 8O . A kumplowi w servisie zrobili tak że nie musi czekać tylko poprostu przez te 1,5 min może wejść na nasze dyski. A na koniec pojawjają mu sie takie komputerki jak do połączenia internetowego a to jest połaczenie sieciowe. Ludzie pomocy Wcześniej jechałem na shitowym ME i nie było tego logowania. Za odpowiedzi z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Skonfiguruj połączenie TCP/IP np. tak adres ip: 192.168.1.2 maska podsieci: 255.255.0.0 domyślna bramka: 192.168.1.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 po pierwsze sprawdz jakie masz przydzielone IP w sieci i wpisz to recznie, powinno pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Dzieki za podpowiedź już sie odpala w mgniniu oka tylko mam jeszcze dwa pytania. 1)Jak wyłączyć to dziwne tak jakby bootowanie dyskietki jak sie pulpit pokazuje. 2)mojemu kumplowi w serwisie zrobili tak ze mu sie pojawjaja takie dwa komputerki od sieci. Takie same jak sie z netem łączy. Wiecie może jak to zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 hmmm a gdzie to mu sie pojawia? jaki system? podaj troche wiecej informacji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Mam windowsa XP i pojawia to sie jak sie pulpit pojawi to 30s później. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 We właściwościach "Połączenia sieciowe" dla danegop połączenia zaznacz "Pokazuj ikonę kiedy aktywne" (coś koło tego - teraz akurat nie mam XP więc dokładnie niepamiętam - ale poszukaj, napewno we właściwościach połączenia) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Jak wyłączyć to dziwne tak jakby bootowanie dyskietki jak sie pulpit pokazujeJeśli chodzi oto, że próbuje coś odczytać z dyskietki - to przyczyną będzie prawdopodobnie oprogramowanie antywirusowe. W każdym razie możesz też w biosie ustawić sekwencję logowania jako: HDD (HD0) jako pierwszy. Oraz opcję Floopy Seek na DISABLED. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...