basik Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Czy wie ktos moze jak ustawic ten emulator aby odpalic gre Sillent Hill3 na karcie GF 2 mx ? Program mozna pobrac tutaj --->http://arbornet.org/~basiorek/emulator.rar . Mnie udalo sie gre odpalic ale nie ma obrazu slychac sam dzwiek w menu moje ustawienia to - zrzut ekranu z programu -> http://arbornet.org/~basiorek/1.jpg. Jesli ktos wie jak go ustawic prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Nie odpalisz tej gierki... ten programik to kicha... :| Tak samo jak ja chcialem odpalic PoP na GF 4 MX <[gluteus maximus]> niestety :? Nie mialem obrazu tylko dzwiek i po chwili restart... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basik Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 a moze ktos zna inne emulatory tego typu ktore dzialaja ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Nawet gdybyś odpalił tą grę na jakimś emulatorze shaderów,to będzie graficzna porażka. Fatalny wygląd i wydajność. Może czas na nową kartę :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basik Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 czas na pewno :) gorzej z gotowka :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LDM m.x Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Temat stary jak świat, aczkolwiek programik nie jest kichą i działa. Można wyłączyć wykrywanie pixel/vertex shaderów oraz włączyć emulację powyższych... i to działa!!! Mój sprzęt to: P3 500MHz podkręcony na 733MHz, GeForce 2MX 32MB (NV11) 256 MB RAM, a to wszystko na płycie MSI MS-6309 v2.0 (pelna) do tego wszystkiego mam jeszcze SB Live! 1024. Na wydajność emulowanych gierek nie narzekam, a mam Win XP HE... Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
khamira89 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Temat stary jak świat, aczkolwiek programik nie jest kichą i działa. Można wyłączyć wykrywanie pixel/vertex shaderów oraz włączyć emulację powyższych... i to działa!!! Mój sprzęt to: P3 500MHz podkręcony na 733MHz, GeForce 2MX 32MB (NV11) 256 MB RAM, a to wszystko na płycie MSI MS-6309 v2.0 (pelna) do tego wszystkiego mam jeszcze SB Live! 1024. Na wydajność emulowanych gierek nie narzekam, a mam Win XP HE... Pozdrawiam. Nie ma czegoś takiego jak emulator do pixer shadera... moze porównam to do... To tak jak bys zrobil sobie buty z papieru widzisz ze są ze masz je na nogach lecz, gdy probujesz w nich isc rozlatuja sie .Oto w tym wszystkim chodzisz ze jakby cos wyszukiwalo czy w komputerze jest pixel shader to emulator mogl by sie za to podawac ale gry to nie oszuka bo nie ma tej czastki ktora by mogla byc elementem do uruchomienia gry ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Człowieku popatrz na datę tego posta. Po kiego to piszesz kiedy każda najtańsza karta w sklepie obsługuje PS 3.0 ? Kogo to obchodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...