Rafal_Katowice Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Generalnie szukam gier, które mają do wyboru tryb hardware/software acceleration. Pamięta ktos moze jakie fajne gry, które pójdą mi na PIII450, grafika 2MB bez akceleratora? Fajne gry, czyli cos w stylu Quake2, Extreme Assault, Forsaken. Jakieś grywalne i dynamiczne ale zeby nie wymagały akceleratora. Jakis RaindbowSIX powinien tez chyba pójść, nie? (jezeli tak to jaki?). Co do wydajności mojego kompa - w quake2 moge spokojnie grać na 800x600 (1024x768 tez pociągnie). Moze zna ktos stronke gdzie są opisane gry i można sobie je sortować wg np. roku wydania albo "czy potrzebuje akceleratora?"? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Ciężko pod Twoją grafę coś znaleźć - Q2, może SOF 1, może HL,. Spróbuj uzbierać ~50zł. i kup rivę tnt2 32mb i wtedy będziesz miał więcej tytułów do wyboru. Jeśli nie to tylko te tytuły mi przychodzą na myśl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 hm.. nie wiem czy ci bedzie super hulac , ale ja sie zagrywalem w 'urban chaos'- swietna swego czasu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_Katowice Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Ciężko pod Twoją grafę coś znaleźć - Q2, może SOF 1, może HL,. Spróbuj uzbierać ~50zł. i kup rivę tnt2 32mb i wtedy będziesz miał więcej tytułów do wyboru. Jeśli nie to tylko te tytuły mi przychodzą na myśl. Problem w tym ze komputer to laptop i sie w nim nie da wymienic grafiki :( Moge liczyć tylko na procesor, bo karta do najszybszych nie nalezy:-) No ale przynajmniej filmy chodzą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Saper :mrgreen: No ale tak na serio to sadze, ze wlasnie zostaja Ci tylko jakies gierki 2d, Discworldy, jakies platformery, emulatory NES i SNES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Heroes 3 - strategia turowa, będę w nią grał do końca życia. Mortal Kombat - wiadomo co, acz nie wiem, czy na 2mb pójdzie Lemmings ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 NFS 1 i 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Heroes 3 - strategia turowa, będę w nią grał do końca życia.8O Jak ja moglem o tym zapomniec? O_o . Oczywiscie herosi beda swietni :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 warcraft , redalert 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas_t2 Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 ja polecam Counter-Strike + POD_BOT...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryzan Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Cale zeszle wakacje gralem na laptopie pII233 w Championship manager 01/02 z modem na aktualne sklady. Zreszta teraz tez tylko tego menedżera uznaje - to jest gierka która nigdy sie nie nudzi - jak ktos takie klimaty lubi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Incubation. Poza tym naprawdę nie trudno w dzisiejszych czasach kupić sobie za te ok. 70 zł porzadnego Geforce 2MX czy nawet GTS-a, a za dosłownie kilka piw mozna mieć RIVE TNT więc imho topik bez sensu. Taki komp to nie laptop, rozbuduj go sobie choć tochę :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Incubation. Poza tym naprawdę nie trudno w dzisiejszych czasach kupić sobie za te ok. 70 zł porzadnego Geforce 2MX czy nawet GTS-a, a za dosłownie kilka piw mozna mieć RIVE TNT więc imho topik bez sensu. Taki komp to nie laptop, rozbuduj go sobie choć tochę :? przecież napisał że to laptop :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hospes Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 half life powinien spoko smigać grałem w to na p100 16mbram i karta 2 megowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Incubation. Poza tym naprawdę nie trudno w dzisiejszych czasach kupić sobie za te ok. 70 zł porzadnego Geforce 2MX czy nawet GTS-a, a za dosłownie kilka piw mozna mieć RIVE TNT więc imho topik bez sensu. Taki komp to nie laptop, rozbuduj go sobie choć tochę :? LOL Slayer :lol: . Po prostu brak mi slow, znowu nie czytasz tego co innni pisza i piszesz glupoty :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Incubation. Poza tym naprawdę nie trudno w dzisiejszych czasach kupić sobie za te ok. 70 zł porzadnego Geforce 2MX czy nawet GTS-a, a za dosłownie kilka piw mozna mieć RIVE TNT więc imho topik bez sensu. Taki komp to nie laptop, rozbuduj go sobie choć tochę :? przecież napisał że to laptop :?:lol: :lol: :lol: Ja polecam równiez strategie (RTS) C&C, Tiberian Sun RA, RA2. Z fpp to klasyka Doomy, Wolfstein, Sky Net. Hospes jak to ci się udało? Pamiętam jak w (RIP) Resecie Ross rozpisywał się jak to PII300 może być mało (+3D), a ja póżniej grałem w miarę dobrze na P200MMX + Voodoo :roll: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinek Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Jagede Allaienc(jak to się pisze???) 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nic nie znaczący użytkown Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 electro body, another world, strip poker, flashbeck Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Polecam FALLOUT 1 i FALLOUT 2. Prócz tego Baldurs Gate i Ice Wind Dale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 jak kolega wyzej fallout elastomania heroes gta1/2 moze Rocks_n_Diamonds i jakies gry na logieke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Motoracer 1, Simcity 2000, Monster Truck Madness 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 oczywiscie Transport Tycoon Deluxe i masz tygodnie jesli nie miesiace z glowy ;] nie jest moze dynamiczne, ale wciaga bardziej niz bagna ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyFX Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Diablo 1 + hellfire StarCraft w to trzeba grać do końca życia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 A ja polece cos z nowosci: Neighbours From Hell 1 i 2 czyli Sąsiedzi z piekła rodem pierwsza i druga czesc :) fajna giera :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 oczywiscie Transport Tycoon Deluxe i masz tygodnie jesli nie miesiace z glowy ;] nie jest moze dynamiczne, ale wciaga bardziej niz bagna ;] agreed ;] ttdx.win i wolny czas masz z glowy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_Katowice Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Wielkie dzięki! No to teraz mam co sprawdzić. Pare gierek juz znam: warcraft , redalert C&C, Mortal Kombat 4 no i Sąsiedzi z Piekła. Da sie grać. Zobacze jak z innymi. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 BTW - ostatnio miałem kompika, na którym po uruchomieniu Mortal Combat 4 wyskakiwał komunikat 'unsupported processor type' ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 w zasadzie wszystko sprzed 3 - 4 lat bedzie dzialac bez problemu ze swojej strony polecam BG 1 ( moze niezbyt dynamiczna ale wciaga jak chodzenie po bagnach , swego czasu po padzie grafiki gralem na 1 Mb S3 trio :) wiec na 100% bedzie dzialac ), HL ( jeden z najlepszych FPP ) , Heros of M&M 3 , starcraft , C&C , Diablo 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...