SpiderMAN Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 No to moge sie pochwalic wycietym oknem... Obudowa to Tracer Magnetic... A to w calej okazalosci... Jak wam sie podoba??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 No to moge sie pochwalic wycietym oknem... Obudowa to Tracer Magnetic... A to w calej okazalosci... Jak wam sie podoba??? Mi się nie podoba bo nic nie widać :wink: Zrób nowe zdjęcia to może coś z tego wyjdzie :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 FIU, FIU 8) :lol: to szyba czy plexi ? czym i ile wycinales taki skomplikowany ksztalt ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Hmm... nawet mi się podoba ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sfinx Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Super!!! A własnie czym to wyciołeś ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 czy żes ty to zdjecie robił ??? skanerem ??? a tak pozatym to mój kumpel zeskanował swojego kota kiedys i nawet fajne fotki wyszły Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 wycinales to dremelem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Ooo panie ooo 8O . I fajna ta papuga z boku :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Zdjęcia zapewne kamerą internetową, i wcale niezłe, bo kogo w dzisiejszych czasach stać na cyfraka... Ja tam powiem, że fajne, a czym wycinałeś?? Ja mam tylko wiertarkę, i aż mi sie nie chce za to brać bo pewnie 3 godziny bez mała mi to zajmie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xequo Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Dobre. 8O Startuj w konkursie na tweak.pl :idea: Może coś wygrasz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 ale konkurs to juz chyba zamknięty... szkoda... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 wycinales to dremelem? Berkut wyjaśnij mi co to jest dremel :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 ... co to jest dremel :oops: http://www.dremel.nl/cgi-bin/eu2.storefron...69/Catalog/1007 http://www.dremel.nl/cgi-bin/eu2.storefron...769/Catalog/218 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nogal Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 ładne cacko 8O 8O 8O naprawde widac wiele godzin pracy przy tym kompie - tak trzymac :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 ... co to jest dremel :oops: http://www.dremel.nl/cgi-bin/eu2.storefron...69/Catalog/1007http://www.dremel.nl/cgi-bin/eu2.storefron...769/Catalog/218 Ach to ... niezaczaiłem nazwy :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 wycinales to dremelem?Dokladnie! Trwalo to okolo 4,5h Sie nahlastalem jak glupi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Ooo panie ooo 8O . I fajna ta papuga z boku :mrgreen: sir Afeen to nie papuga to polowa maski pochodzacej z logo VooDooPC Yeah!!! Zmina katoda niedlugo is coming to me!!! Yeah!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 m iciecie czyms takim tyle ze produkcji CCCP zajelo kilka dni :) po 3 cm na 1h :)))))))) tyle ze moja maszynka ledwo zyje i jest osssssssssstro rozklekotana :))) musilalem tarcze na stale przytwierdzic :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fan99 Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Mi sie podoba a jestem wybredny. (tylko WC brakuje ) ale i tak GIT !!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 FIU, FIU 8) :lol: to szyba czy plexi ? czym i ile wycinales taki skomplikowany ksztalt ? Jeszcze nie szyba - tymczasowo plexi, ale docelowo bedzie szyba przyciemniona lekko... W srodku pojawi sie jeszcze zimna katoda koloru krwisty RED!!! Bedzie wtedy palilo sie zarem!!! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 ładne cacko 8O 8O 8O naprawde widac wiele godzin pracy przy tym kompie - tak trzymac :!: DOkladnie to 4,5h wycinania calego okna... I jeszcz tradycyjnie kilka godzin na sprzatanie potem mieszkania... Bajzel byl jak cholera ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...