Skocz do zawartości
mc_okular

Creative T5400 vs Logitech Z-640

Rekomendowane odpowiedzi

Taaa... lepiej komus doradzic cos z 2 ciuowych rzeczy zamiast podsunac mu lepsze rozwiazanie...

SKRYTOCOSTAM: Jak cie nie obchodzi jakosc dzwieku to zaloz sluchawki za 2.50 i se sluchaj a nie czytaj tego forum! Nic nie pisalem o szklance analfabeto jak nie umiesz czytac do do SP klasa 1!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ty nie umiesz czytac to bylo jako przyklad, no dobra nastepnym razem jak bede zmienial firanki i zaslony w pokoju to pomozesz mi wybierac o najlepszym wzorku i materiale by mi nie zmianiely dzwieku.

Sam sobie kup sluchawki za 2.5zl, jak uwazasz ze te zestawy 5.1 graja cholernie slabo, to szkoda slow na ciebie.

My tutaj piszemy o zestawach 5.1 za porzadniejsza sume, a nie za zestawiki 5.1 za 100zl z 1watowym subkiem.

Nie wiem skad tacy ludzie jak ty sie biora, no ale coz forum jest dla wszystkich.

Madry glupiemu ustepuje wiec to czynie. EOT.

PS. Gosc chcial zestaw 5.1 do kompa, a ty mu radzisz dwie kolumny - tak na pewno tego chcial.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym sugerował X-530, co do dźwięku 5.1, to, jeśli chodzi o GRY i FILMY, to stereo może się SCHOWAĆ. Z drugiej strony wolę wydać na głośniki 300 zł a muzy posłuchać sobie w knajpie albo na koncercie, a nie wypłukac się do zera na sprzęt audio i walić gruchę w domu puszczając sobie CD...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SKRYTOOSLE gosc zmienil zdanie w polowie topicu na glosniki 2.1 - i od tego lepsze zwykle porzadne stereo, napisal dokladnie ze chce glosniki do MUZYKI i do TV a nie do filmow czy gier!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ty jestes chyba jakis ograniczony, ni czyta sie poczatku topicu i konca, w srodku mozna czasem cos znalesc!!!!!!!!! To jest topic mc_okulara o ile sie nie myle i Jemu odpowiadam!!! W tym momencie Ty piszesz nie na temat!

radosuaf poczytaj do czego koles chce glosniki a pozniej sie wypowiadaj. X-530 fajna sprawa, sam chce kupic (co wczesniej pisalem- i tylko i wylacznie do gier), do komputera wylacznie, nie od muzy - chyba ze po cichu.

A to z waleniem gruchy to znasz z autopsji, tak?

Gdyby ktos z was nie wiedzial, do profesionalnego odsluchu muzyki stosuje sie przewaznie stereo +ew sub jak glosniki nie przenosza odpowiednio niskich czestotliwosci.

mc_okular :"Głośniki bede wykorzystywac wyłacznie do słuchania muzy i do tunera TV"

i w tym przypadku 2 glosniki + wzmak daja wiecej niz 2+1 creative

P.S. Skryto...: zestaw za porzadniejsza cene, to zestaw za 2000zl, nie pisales nic o takowym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie spokojnie bez kłótni poproszę

Głupio mi ze sie posprzeczaliście z mojego powodu

A jeżeli chodzi o głośniki to nie miałem okazji posłuchać w sklepie ponieważ mieszkam w małym miasteczku i w sklepie zwożą tylko na zamówienie i nie pójdą na to żeby zwieść kilka zestawów do testów

Ale na szczęście zaczął sie rok akademicki i w Cz-wie gdzie studiuje w jednym sklepie poszli na to. Tak wiec posłucham sobie po niedzieli kilka zestawów i sam zdecyduje co wybrać (kierując sie także waszymi poradami)

Dziękuje wszystkim za odpowiedzi

uważam ze topik jest zamknięty

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mianowicie mam taki problem, mam glosniczki creative t5400 i tylni prawy leciutko trzeszczy nawet gdy nie nie leci zadna muzyka. NIe jest to wada glosnika poniewaz zmieniałem podłączenia i wtedy trzeszczał inny glosnik. NIe wiem co z tym zrobic, do reklamacji nie moge ich oddac bo kupiłem je daleko stad :P miał ktos moze taki problem? jak tak to co mam zrobic? moze sa jakies specjalne sterowniki do takiego zestawu, tak na wszelki wypadek to mam plyte glowna asus a7n8x-e deluxe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi