kelsten Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Pobrałem z emule, ale co to za róznica skąd, jeżeli to jest Trial.. Pytam się więc ponownie o Windowsa 64 bit edition... Na stronce MS pisze, ze jest Free trail, i nei wiem jak go pobrac:( Poza tym, to co mam sciagneite jak powyzej, to w win xp 32 bit wyskakuje info, ze to nei jest aplikacja win32, a przy bootowaniu nic sobei nei robi i dalej wczytuje z dysku.. Czy ktoś mi może dać rade jak sobei poradzic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 1. Pewnie odpalasz setup 16bit (dla dosa) lub setup 64bit (dla windowsa 64) 2. Może obraz jest niebootowalny, bądź źle wypaliłeś płytę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelsten Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Sciagnalem az dwie rozne triale i przy kazdym to samo, oczywiscie w moj komputer na cd widzi kolorwa ikonke od windowsa XP, ale to przeciez nic nie daje i nagrywalem kilka krotnie na rozne plyty i nic:( Jak postąpić odnośnie : "Pewnie odpalasz setup 16bit (dla dosa) lub setup 64bit (dla windowsa 64)"???? Odalam w Windows Xp 32 bity... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Tak się spytam. Masz 64 bitowy procesor? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Tak, ale jeżeli to jest setup przeznaczony dla windowsa 64, to wyskoczy Ci komunikat, że nie jest to aplikacja windows32. Poszukaj innego setupa - nie wiem, czegoś w stylu setup32.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelsten Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Tak mam Athlona64. Jak mam poszukac setup32 do windowsa 64?? Może kotś z was zna źródła albo pobierał go ze stronki MS i mi powie jak to zrobic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 kelsten, nie sciągnąles przypadkiem XP 64 bit dla itanium? Wejdz TU, kliknij continue, wypełnij formularz i dostaniesz maila z linkiem do obrazu płyty z systemem dla A64. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Tak mam Athlona64. Jak mam poszukac setup32 do windowsa 64?? Może kotś z was zna źródła albo pobierał go ze stronki MS i mi powie jak to zrobic?? Nie wiem, strzelam, ale: Na płycie z windows XP w głównym katalogu CD masz zapewne setup; to jest setup 32bit do uruchomienia pod 32bit wersją windows. Jeżeli spróbujesz odpalić go pod dosem, to wyskoczy Ci informacja, że nie jest to aplikacja środowiska 16bit - logiczne ;) Setup 16bit jest gdzieś schowany głębiej, afair w katalogu i386 pod nazwą ntsetup.exe czy winnt.exe - nie pamiętam. Rozumując przez analogię sugeruję żebyś sprawdził, czy przypadkiem nie jest podobnie w przypadku win64, aczkolwiek byłby to bez sensu ;] Sprawdź to, co napisał sgj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelsten Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Dzieki dwa rtwmty wyzej ... Juz pobralem windosa 64 bit edition:) Wszystko dziala, uruchamiaja sie instalatory, ale jeszcze do nie instalwoalem, czy ktos z was juz to zrobil?? Czy ktoś z was może powiedzieć, czy bede miał widoczną róznice?? Nie instaluej bo czkem na dysk sata i wtedy go wrzuce:) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...