yogi186 Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Co sądzicie o CD-ROMie Micro-Stara X52 z MEdia Marktu za 89 zeta. Wiem, że to może być jakaś totalna tandeta, ale qmplowi padł jego Creative 52x, a nie ma zbytnio sianka - a CDeka potrzebuje bardzo!!! Polecić mu to, czy ma go olać totalnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 lepiej dołuz do czegos lepszego!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 kup jakis uzywany x32, i tak pewnie bedzie lepszy niz to "cudo" z MM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nogal Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 ja kupilem miesiac temu LG x52 - juz go sprzedałem :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 ja kupilem mieciac temu LG x52 - juz go sprzedałem :mrgreen: nie dziwie sie ;) polecam lite ona :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 ja mam jakies szczescie mam LG 48x ponad rok , sporo ponad rok... w miare mocno eksploatowany.....zwlaszcza ostatnio jak zmienilem HDD oczywiscie po ok 0,5 roku zaczelo sie cos dziac niedobrego rozkrecilem ......wyczyscilem.......nasmarowalem "ślimaczka" ktory porusza laserem i wałki po ktorych jezdzi cala glowica i od tamtej pory dziala jak nowka i zadnych wpadek nie mial jednym z mankamentow LG ktory zauwazylem to dosc duze wibracje podczas pracy i na ślimaczku "od silnika krokowego ktory porusza calym laserem " jest penisowej jakosci smar ktory pod wplywem czasu i temperatury (znika) wysycha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Czyli proponujecie, żebym nie polecał tego czegoś qmplowi, bo przypadkiem może mnie potem ścigać ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Czyli proponujecie, żebym nie polecał tego czegoś qmplowi, bo przypadkiem może mnie potem ścigać ;) 100000000% lepszy bedzie jakis lite-on , plextor nawet 16x od najszybszego LG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nogal Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 mój LGx52 chodził wolniej od x40 , którą miałem w nagrywarce tej samej firmy ... jak widać LG TO NIEZŁY SHIT :!: (jednak ten LG 16/10/40 całkiem dobrze się sprawuje , jednak już ten cd-rom to mnie zagioł totalnie 8O ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Witam Jakikolwiek CD-ROM, nawet "no name", byleby obslugiwal UDMA-2, chyba, ze chcemy go uzywac w MS-DOS :-).. (LG niestety, nie spelnia tego warunku :-( ). Taka jest moja opinia.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 A jak sie sprawuje ASUS x 52 , ma go ktos ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 A jak sie sprawuje ASUS x 52 , ma go ktos ?Witam W serwisach ten naped ma bardzo dobra opinie.. Ma go jeden z moich Kolegow, i porownuje spokojnie do Teac`a 52x, co jest chyba komplementem.. :-) -- Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 A jak sie sprawuje ASUS x 52 , ma go ktos ?Witam W serwisach ten naped ma bardzo dobra opinie.. Ma go jeden z moich Kolegow, i porownuje spokojnie do Teac`a 52x, co jest chyba komplementem.. :-) -- Pozdrawiam Jezeli jest porownywalny z Teacem, to spox, wiecej mi nie trzeba :) Thx za info :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 a ja jestem ciekaw jak działa ten MSI 52x ciekawe jak sobie poradzili bo to w sumie podobnie jak ASUS robił mobo a potem wszedł na rynek z napędami CD i nawe niżle mu sie powodzi ja mam 34x ASUS i dziala do dzis a ma juz chyba ze 3 lata Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
losiak Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 teac 52x cud malina jezeli chodzi o LG do 48X jeszcze byly wmiare za swoja cene ale 52x potrafi nawet plyte potrzaskac a Micro-Stara X52 nieznam ale bym sie mocno zastanawial zeby to kupic a nawet jakbym kupil to bym staral sie jakos predkosc obnizyc bo cholera wie czy plyty nie polamie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 wlasnie zastanawiam sie nad Teackiem 52x moze moglbys cos wiecej napisac o nim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 A jak sie sprawuje ASUS x 52 , ma go ktos ?Brachu... 8) jest ekstra, suuper chodzi ! Jest cichutki i ekstra czyta ! IMHO najlepszy CD jaki był w moim kompie - oj a było juz w nim wiele sprzętu ! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Co sądzicie o CD-ROMie Micro-Stara X52 z MEdia Marktu za 89 zeta. Wiem, że to może być jakaś totalna tandeta, ale qmplowi padł jego Creative 52x, a nie ma zbytnio sianka - a CDeka potrzebuje bardzo!!! Polecić mu to, czy ma go olać totalnie Zdecydowanie polecić - kumpel kupił ponad miesiąc temu i jest bardzo zadowolony - cichy, z niezłą korekcją błędów - i ta cena :)) nie wiem skąd je mają ale pamiętam że w Actionie kosztowały podobnie ale netto w hurcie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@reQ Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Gdzie mógłbym obejrzec takiego TEAC'a 52x - prosze o jakiś link Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Gdzie mógłbym obejrzec takiego TEAC'a 52x - prosze o jakiś link wlasnie i tu jest problem bo chyba jeszcze nigdzie nie ma testow trzeba podeslac maila do www.cdrinfo.pl zeby wzieli do testow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DioXide Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Właśnie LG52 mi eksplodował... przednia szufladka trafiła muchę w locie a kawałki płyty latały po całym pokoju... TEACa 52 kupiłem bo mieli w sklepie tylko to, albo kolejnego LG52... grzecznie podziękowałem i wziąłem TEACa. Jak na razie nie mam zastrzeżeń śmiga cichutko i szybciutko... no ale obadamy za pare dni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Właśnie LG52 mi eksplodował... przednia szufladka trafiła muchę w locie a kawałki płyty latały po całym pokoju... Tą muchą mnie naprawdę rozbawięś :lol: fajne :D A tak na poważnie to nie widzę sensu napendów szybszych jak 40x (choć sam mam 52x ale tylko dlatego że go dostałem) Jakikolwiek CD-ROM, nawet "no name", byleby obslugiwal UDMA-2, chyba, ze chcemy go uzywac w MS-DOS .. (LG niestety, nie spelnia tego warunku ). Taka jest moja opinia.. Tylko po co :?: Jak widać niektórzy lubią "cyferki" zeby było więcej choć i tak nie ma to żadnego wpływu na wydajność :x wystarczy tylko obsługa MultiWord DMA-2 w Windows zeby procka nie obciążać a to mają już starenkie CD. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 a ja jestem ciekaw jak działa ten MSI 52x ciekawe jak sobie poradzili bo to w sumie podobnie jak ASUS robił mobo a potem wszedł na rynek z napędami CD i nawe niżle mu sie powodzi ja mam 34x ASUS i dziala do dzis a ma juz chyba ze 3 lata kolega poszedl do sklepoo i kopil tego msi 52x starczyl moo tylko na wakacje i jush nie czytal we wrzesniu plyt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekkk18 Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Qmpel kupil LG 52x rozjabał mu juz 3 cd, ale chodzi nadal :), udalo mi sie go naprawic :), szufladka nie chodzi ale to nic :). inny qmpel ma Creative 48X i jest o niebo lepszy od LG, chociaz tez mu rozjablo jedną, ale to przez niego bo wlozyl pekenito CD. osobscie mam LG 32x i jestem Happy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marks Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Teac,i jeszcze raz Teac ,mam x40 już 3lata i chodzi super,z napędów obecnych na rynku chyba najlepsze to Asus x52 i.... Teac 52. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 wybierz sam tylko nie kupuj lg bo to syf wiem bo mam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Ale najlepsze jest zarazem najdroższe... o ile mnie pamięc nie myli to Teac 52x kosztuje 170zł, a Asus 52x 140zł.... LG kosztuje 99zł. Ja mam już od prawie roku LG i jestem z niego zadowolony, jak dotychczas mnie nie zawiódł, nic nie wybuchło, nic nie zeżarło. Owszem, parę razy przez ten rok zdarzyły się jakieś niespodzianki (raz kopiowałem płytę i się zatrzymał, drugi raz wywalił błędy w odczycie). Troszkę za długo sie już rozpędza i chętnie wymieniłbym go na coś. Patrzyłem przychylnie na tego Asusa, ale również na Lite-On'a (pasowałby mi do nagrywarki :)) ), jak z cenami? Ktoś może coś miłego o nim powiedzieć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Teac,i jeszcze raz Teac ,mam x40 już 3lata i chodzi super,z napędów obecnych na rynku chyba najlepsze to Asus x52 i.... Teac 52. tiaaa, mam teaca 52 i nie czyta plyt, wiesza sie, film potrafi kopiowac 60 min (plyta nie jest porysowana ani nic takiego) .........chybaze mam jakis bubel :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Media Markt - powinni tego zabronic Tylko pozniej kolega bedzie mial fajne problemy. Podejzewam ze bedzie to gorsze niz LG 52x :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 asus 52x wspanialy cd wczesniej mialem lg 48x to wielkie gowno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...