Gość nierealny_52 Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 NO właśnie, kto wie jak to zrobić ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nierealny_52 Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Dobra , to inaczej , napisze w czym jest problem.Mam zaistalowane stery oryginalne z płytki 3100 i jak instaluje oryginalne ze strony MSI stery 45.32 to mi wyświetla zwykłego GF Ti4200 zamiat MSI GF Ti4200 ? robiłem formata , a przed formatem wszystko było si. Format był nie przez stery jak by co. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Do usuwania zainstaluj np: Driver Cleaner 3 i poto chcesz się pierdzielić z tym żeby mieć napis MSI poco ci on? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 lol, jak chcesz miec stery z czaderskim superowyn namisem M S I to poszukaj super wypasionych najnowszych sterow na stronie MSI ktore beda mialy dopisek "name czendzed to MSI xxxxx" :lol: zdaje sie ze MSI przestala "nazywac" swoje karty w sterownikowniku, moze i mniejszy szpan ale co tam nam niezalezy chyba na glupich 3 literkach w nazwie prawda :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Sam mam stery (nie z tej ziemi:) ) od nVidii a nie od MSI i też nie mam napisu MSI....i co mam sie tera powiesić z tego powodu :lol: . Nie instaluje sterowników bo chce mieć jakiś tam napis tylko po to żeby działało :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...