gr0szek_ Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 witam. mam problem niewiem czy zainstalowac win xp i 98 (tylko do gier, bo xp za duzo ramu zre), czy moze zainstalowac samego xp pro i go skofigurowac i czy w ogole da sie go dobrze skonfigurowac zeby gry w miare plynni i przyzwoicie dzilaly. moj sprzet to durak1600, 256 mb , 9600pro. ecsk7s5a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 sam xp .. odpowiednia konfiguracja , i widows zrzera ok 50 mega :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gr0szek_ Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 ok a moglbyc podac jakas strone albo sam napisac co zmienic/usunac zeby tak bylo bo 50 mb to by bylo zajebiscie bo moj na samym starcie ma ok 100 wiec za kazde info bede bardzo wdzieczny. a i z tymi uslugami jak cos bedzie to niewiem co wylaczyc bo sie boje ze system zrypie i [gluteus maximus] wiec info na ten temat tez by mi sie bardzo przydalo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=56399 , a nastepnym razem szukaj :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Zainstaluj se Win2000pro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gr0szek_ Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 to widzialem duzo rzeczy z tamtad zrobilem ale nadal jest nieciekawie tzn. ok 130mb zjete Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Zainstaluj se Win2000pro!Zajmuje troche mniej pamięci niż XP a funkcje prawie te same! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gr0szek_ Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Zainstaluj se Win2000pro!Zajmuje troche mniej pamięci niż XP a funkcje prawie te same!jakos nie bardzo widze 2003 i mi nie podchodzi ......a poza tym bym musial sciagac a czekac mi sie nie chce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 http://www.xp.net.pl/art.html poczytaj i zasotsuj , szcegolnie uslugi .. pozatym eksperymentuj z uslugami , sprawdz czy mozna taka spokojnie wywalic , jezeli wszystko dziala to nastepna ... i tak spokojnie wymodzisz 50 mb , no chyba ze masz norton antywirus , jak tak to wywal badziew i zainstaluj avg :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 jakos nie bardzo widze 2003 i mi nie podchodzi ......a poza tym bym musial sciagac a czekac mi sie nie chcePrzecie ja nie mówie o 2003 tylko o 2000pro, naprawde nie wiesz co tracisz. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilubek Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Witam Nie wszystkie gry (starsze) chodzą pod Win XP, a nie zawsze jest patch do nich pod XP. Więc zależnie w co grasz możesz mieć Win XP i Win 98 na jednym kompie. Win XP koniecznie trzeba odchudzić i zoptymalizować: Odchudzanie: XPlite and 2000lite Professional / Artykuł PL Garść porad na temat optymalizacji Win XP Porady - optymalizacja Win XP Porady - optymalizacja Win XP Porady - optymalizacja Win XP Porady - optymalizacja Win XP Porady - optymalizacja Win XP Porady - optymalizacja Win XP A tu info Instalacja Win 98 gdy mamy już zainstalowanego Win XP (przepis mówi najpierw Win 98 a potem XP) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...