Viper_x Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 szukam softu co zidentyfikuje mi sprzet w kompie, ktorego nie wolno mi otworzyc, a brak mi sterownikow, napewno jakis znacie :) z gory dzieni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 "którego nie wolno Ci otworzyc" - niezgodne z regulaminem nikt Ci nie poda bo zlamie prawo-regulamin ... jak nie wolno to nie wolno a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper_x Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 "którego nie wolno Ci otworzyc" - niezgodne z regulaminem nikt Ci nie poda bo zlamie prawo-regulamin ... jak nie wolno to nie wolno a nie wolno mi otworzyc, bo ma plomby, a steowniki znalezc i wgrac musze. jednym slowem, zgodnie z prawem ladujesz na liscie anonimowych idiotow! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Viper_x, za takie teksty jak ten post wyżej, zgodnie z prawem mozesz trafić na Tą liste więc przeczytaj sobie regulamin forum i zastanów się co piszesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 a nie mówilem ;] to dlaczego napisales ze NIE WOLNO mi otworzyc - zastanów sie co piszesz i co to znaczy piszesz nie jedno znacznie a kto do identyfikacji kompa potrzebuje otwartej obudwy jak komp jest nowy to masz pewnie fakture albo paragon i to wystarczy ;) myślenie nie boli ;) z twojego posta mozna wywnioskowac ze ten sprzet nie jest twoja wlasnosci albo masz do niego ograniczone prawa rozumiesz :?: np wspoldzielenie sieciowe pomysl przetraw ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper_x Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 komp jest stary i stoi w inet cafe. zaplombowany zeby barany (czytaj obsluga) nie pokradly czesci (sterowniki juz wybyly). na fakturach jest 'zestaw komputerowy ...', a mi placa za serwis - proste? p.s. dalej podtrzymuje, ze jestes <patrz wyzej> i nie potrafiles sie wysilic na nic konstruktywnego i pomocnego! do moda: juz nie bede, /ignore Linoge mode on Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...