siuks Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Przed chwilą wsadziłem do kompa dysk kumpla i zgrywałem ze swojego różne <span style="color:red;">[ciach!]</span>ły. W moim kompie po przekopiowaniu wszystkich plików chodziło wszystko git, lecz gdy poszliśmy do niego to system ładował się 5minut a po załadowaniu scandisk znajduje jakieś błędy i plików na dysku nie ma. Czy przyczyną może być to że mam dysk sformatowany w FAT32 a on w NTFS? W jaki inny sposób mogę skopiować te pliki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Czy przyczyną może być to że mam dysk sformatowany w FAT32 a on w NTFS?Nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 ja bym sygerował raczej zły transport dysku... :lol: ewentualnie pobyt w silnym polu magnetycznym :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...