pbuda Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 No i doczekalismy sie - na 4max.pl sa Silencery pod chipsety ATI i nVidii. Bajer, tylko ze sa dwa razy drozsze niz rev. 3. Maja miedziane radiatory, ale az taka roznica w cenie? Co myslicie o tym? Ma to juz ktos? Lepiej toto chlodzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Ja zamowilem ATI Silencera i bedzie u mnie za pare dni, takze dam znac jak to dziala i chlodzi. Mam nadzieje, ze lepiej niz defaultowe smiglo Sapphire - nie moge spac przez to cholerstwo :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 przynajmniej teraz jest silencer na 4Ti ale chyba raczej nie warto dla samej ciszy,bo o wydajność można sie kłócić;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mee Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 wersja na 9800pro 128mb jest bez radiatorkow na pamieci :( wiec dla mnie vga silencera ver3 chyba jest lepszy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbuda Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 wersja na 9800pro 128mb jest bez radiatorkow na pamieci :( wiec dla mnie vga silencera ver3 chyba jest lepszy? Przede wszystkim 2x tanszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Tyle kasy za takie cuś... 8O Ja pozostaje przy chłodzeniu homemade - cichsze (nie zawsze ale da się zrobić ;) ), wydajniejsze, tańsze... 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...