Kwiecień Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Przez ostatni miesiąc mam, a raczej mój provider ma problem z internetem. Odbieram go niestety (??) drogą radiową. Od miesiąca internet nonstop przerywa :/ Puszczam pingi na bramkę i wszystkie idą ale gdy puszczę je na telekomunikacja.pl w momencie przerwania internetu pisze "Upłynął limit czasu żądania" :/ Co to może być ?? Czyżby przeciążone łącze ?? Ale gdy wszystko zacznie chodzić (przerwa trwa 30s) to śmiga aż miło (średni download ~50kb/s) więc to moim zdaniem nie jest wina przeciążenia :/ HELP bo mnie już szlak trafia a koleś tłumaczy się cały czas czymś innym. Gdybym tylko miał możliwość założenia NEO+... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Znaczy w momencie przerwania pingi na bramkę dochodzą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Dokładnie. Na bramkę idą bez problemu a na telekomunikacja.pl czy jakąkolwiek inną stronę za chiny ludowe :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Ja tesh mam radiowe i tesh mam ciągłe problemy :| Mam miec 128kbit/s, ale czasami max mam 2kilo a czasami wogóle. A gdy zacznie ładnie mi ściagac np. w flashget to gdy chce stronki włączyc to całe wieki mijają nawet gdy mam pause daną w flashu. Tak samo z gierkami. Ściaganie idzie piknie a w grze pingi ok 800 na wszystkich serwach :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 No to u mnie jak ściąga to 50-60kb/s i nagle przerwa. Po 30s przerwie od nowa 50-60kb/s :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Skoro na bramke dochodza, a dalej juz jest problem, to musisz wybrac sie do admina i skopac mu dupsko :P Gdybym tylko miał możliwość założenia NEO+... :/Lepiej nie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Tylko że admin się tłumaczy że niby łącze obciążone i na dniach ma dostać nowy pakiet... znaczy się od miesiąca tak mówi ;) Dla mnie to on ma coś źle skonfigurowane. Możliwe że dzieje się tak przez przeciążenie sieci ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oczo18 Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 mozliwe ze tak jak moj ISP chce z gowna bat ukrecic i podlacza ile sie da wiary do jednego nadajnika...na szczescie u mnie poszli po rozum do glowy o okablowali wszystkie bloki eliminujac polaczenia radiowe...teraz jakos to smiga ale kilka miechow wstecz gubienie pakietow i niestabilne transfery byly na porzadku dziennym :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...