dysan Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 mam sb128 podpiete do wierzy sony 2x45 (RMS) czy oplaca mi sie znienic to na powiedzmy sb live i glosniki creative Creative I-TrigueTM 3300 2.1 retail oto link http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=6923 prosze o opinie chyba ze kupic odrazu jakis zestaw 5.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maarchewa Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 a nie lepiej za ta cene kupic wzmacniacz i dwie kolumny? dobre wzmacniacze mozna juz kupic za okolo 150 zl. kolumny jak sie dobrze poszuka lub jak sie ma znajomych to tez nie problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 oj maarchwa skladanie zestawiku z kolumnami i wzmakiem ma sens od 600 zl w gore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dysan Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 dzieki kupilem live podpiolem do wiezy i super biega wsumie wieza SONY czyli musie biegac ladnie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maarchewa Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 oj maarchwa skladanie zestawiku z kolumnami i wzmakiem ma sens od 600 zl w gore po czesci sie z toba zgadzam a po czesci nie. koszty mojego pierwszego zestawu (kolumny + wzmak) wynosily 300 zl (150 wzmacniac i 150 dwie kolumny trojdrozne). Wiem ze to nic nadzyczajnego ale nie zamienilbym tego na zestawik komputerowy za ta sama cene. druga sprawa to to ze szybko zaczalem kombinowac jak tu zalatwic nowe kolumny. plusem takiego rozwiazania jest fakt ze wzmacniacz juz zostaje a kolumny tylko sie zmieniaja a jak sie kupi taki zestawik komputerowy to on z zasady juz troche postoi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...