kaz_p Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Mam problem.Moj rocznik uczyl sie rosyjskiego wiec prosil bym kogos cierpliwego,abyprzeprowadzil mnie przez BIoS.Mam bartka 2600 plyte GA7N400 Ultra pamieci,TWIN MOS3200 2*256+1*512 DUAL zasilacz Chiewtek 350W.Chce podniescFSB w biosie jest 100,133,166,200 czy nie mozna stopniowo.Jezeli to klopotliwe to gdzie mozna to znalezc.Z gory dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Zmień w tej zakładce co masz zmiane fsb (nazwy nie pamiętam) na tryb "Expert" teraz masz najprawdopodobniej Optymalny (po angliku napisany rzecz jasna). I problem z głowy. Napisałes 2 takie same tematy więc trzeciego juz lepiej nie pisz! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=9637 W FAQ jest naprawde duzo i warto tam poszukac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaz_p Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Pisze wiele zeczy ale bardzo oglednie.Odnosnie plyty Giga Bajta nic.Wydaje mi sie ze plyty sie roznia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaz_p Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Pisze wiele zeczy ale bardzo oglednie.Odnosnie plyty Giga Bajta nic.Wydaje mi sie ze plyty sie roznia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Może zmień na "manual", albo spróbuj "+". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 http://www.ks-ekspert.pl/forum/topic.asp?T...?TOPIC_ID=18345 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...