Arakasi Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Jak w topicu, skladam taniego kompa do biura (zero podkrecania). Zauwazylem w cennikach dziwna tendencje, ze plytki ECS wypierane sa przez Matsonic :?: Czy moglby mi ktos zdradzic, co to za firma, jak z solidnoscia wykonania? Jak to ma sie w porownaniu do np. ECS? Z gory dzieks, pozdroowki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Eee, nie brzmi to najlepiej, ale jeśli składasz do biura to kupuj jak najtańszą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Matsonic = ECS !!! Dokładnie te same płyty tylko inne pudełka ! :lol: Matsonic jest jeszcze gorszy od ECS'a - jeszcze gorsze egzemplarze ! :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansio Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Fajne plytki: Czesto skladam kompy i na 8 mobo Matsonic'a 1 padla po 30 min. pracy, druga po dniu. Rewelacja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Z tańszych preferuje JETWAY'a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 to znaczy że jest coś gorszego od płytki którą mam !!! :D :D super czyje się dowartościowany :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arakasi Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 To juz wiem sporo, dzieki za wszystkie opinie, bede sie tego wystrzegal - komp do biura co prawda, ale nie przesadzajmy - zostaje przy ECS 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...