blokern Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 hi mam problem mialem biosa bez ustawionego hasla na setup ani na system przyszo mi do glowy zeby zalozyc na setup haslo wiec ustawilem haslo w user i zadowlony zrobilem save odpalam i zonk bo nie ustawilem na supervisitor !! nie ma co ...... teraz mam tylko haslo do zwyklego usera a jedyny sposob zeby cofnac hasla ktory znam to wyjac baterie lub pobawic sie zworkami. moj bios to awards jezeli dobrze napisalem ------------------ mam tez inny problem postawilem i kolezanki xp ale mam problem ze sterownikiami pod usb instaluje 2.0 ale dalej nie dziala usb plyta glowna ct-7VJL1 firmy CHAINTECH jak by ktos wiedzial co mam zrobic to dzieki wielkie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 skoro znasz odpowiedz na to trudne pytanie to dlaczego jej niezastosujesz :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blokern Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 komptuer na gwarancji jeszce kilka miesiecy nie moge zdejmowac obudowy :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 A nie masz przypadkiem 2 zaślepek 5.25? Jeżeli tak, powinieneś dać radę wyjąć je i włożyć rękę. No i zawsze możesz zanieść obudowę do ginekologa - powinien dać radę wyczyścić cmosa przez dziurę po śledziu PCI ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blokern Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 hehe niezla rada wujka samo zlo sproboje jak radzisz a jeszcze zapytam sa jakies programy do czyszczenia biosa z pod windowsa ? hack bios nie wiem nie znam sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostom Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 hehe niezla rada wujka samo zlo sproboje jak radzisz a jeszcze zapytam sa jakies programy do czyszczenia biosa z pod windowsa ? hack bios nie wiem nie znam sie Ostatnio pisałem o programiku, który czyści biosa - zerknij kilka wątków w dół. Nie ma problemciu z wyczyszczeniem hasła - jeżeli masz dostęp do systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...