Skocz do zawartości
blokern

HASLO NA BIOSA

Rekomendowane odpowiedzi

hi mam problem

mialem biosa bez ustawionego hasla na setup ani na system

przyszo mi do glowy zeby zalozyc na setup haslo wiec ustawilem haslo w user i zadowlony zrobilem save odpalam i zonk bo nie ustawilem na supervisitor !! nie ma co ......

teraz mam tylko haslo do zwyklego usera a jedyny sposob zeby cofnac hasla ktory znam to wyjac baterie lub pobawic sie zworkami.

moj bios to awards jezeli dobrze napisalem

------------------

mam tez inny problem postawilem i kolezanki xp ale mam problem ze sterownikiami pod usb

instaluje 2.0 ale dalej nie dziala usb

plyta glowna ct-7VJL1 firmy CHAINTECH

jak by ktos wiedzial co mam zrobic to dzieki wielkie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nie masz przypadkiem 2 zaślepek 5.25? Jeżeli tak, powinieneś dać radę wyjąć je i włożyć rękę. No i zawsze możesz zanieść obudowę do ginekologa - powinien dać radę wyczyścić cmosa przez dziurę po śledziu PCI ;]]]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe niezla rada wujka samo zlo 

sproboje jak radzisz a jeszcze zapytam sa jakies programy do czyszczenia biosa z pod windowsa ? hack bios nie wiem nie znam sie

Ostatnio pisałem o programiku, który czyści biosa - zerknij kilka wątków w dół. Nie ma problemciu z wyczyszczeniem hasła - jeżeli masz dostęp do systemu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi