volteq Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Witam, az glupio sie pytac, ale nie jestem do konca pewny, wiec prosze o podpowiedz. Otoz mamy win98 z roznymi aplikacjami, czy mozna na niego bezproblemowo zainstalowac win XP? Tak zeby aplikacje nadal dzialaly? Czy niezbedny bedzie format c: ...? Jesli tak da rade to instalowac z Boot'a czy z pod win98? :> czy bez roznicy? Dzieki za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Spod windowsa. Ale 100% penosci nie mam czy wszystko ci bedzie dzialac. najlepiej zrób kopie zapasowa np. przez norton ghost. 2 minuty i bedziesz miał poprzedni system spowrotem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Pewnie ze sie da, z tym ze nalezy sie liczyc z nieco wolniejsza praca takiego systemu. Update nigdy nie wychodzil dobrze w przypadku Windowsa. Najlepiej zainstalowac system od poczatku i przy okazji zweryfikowac/zmienic liste potrzebnych aplikacji (nagle okazuje sie ze czesc jest zbedna ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arias Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Wkładasz płyte do czytnika i odpalasz. robisz aktualizacje i wszystko jest ok. jedynie musisz zaopatrzyć sie w sterowniki pod XP. a co do szybkości po update windy to niewiem bo nigdy tak nie robiłem. Mam dwa systemy na dwóch partycjach (98 i xp) jedna minimalna a druga systemowa z Xp i wszystko działa. A 98 to do nowej instalacji XP jak potrzebny jest format XP-eka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...