Ataff Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Kompletnie sie nie znam na tym ale koles ktory u mnie byl powiedzial ze musze sobie wymienic zasilac bo moje napiecia sa niedobre. Proszę o pomoc jaki do mojego configu by byl dobry moge wydac okolo 160-170.Myslalem o Chieftec ATX 1136 H ale widze ze duzo ludzi poleca inny model GPS-350BB-101L tylko ze slyszalem ze on sie strasznie grzeje. Moze cos innego mi ktos poleci. Moge napisac rowniez swoje napiecia i moze tak zle to jednak nie wyglada bo generalnie utrzymuja sie na stalym poziomie. Oczekuje odpowiedzi i porad z gory dzieki. Moj config: Athlon xp+ 1600, ECS K7S5A, RAM 512 DDR, HIS Radeon 9800 PRO 128MB ICE-Q , HDD 60 GB WD, SB Live, Aver Media + VCR, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 chieftec 360 w Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ataff Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 tak poprostu ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Przyszlosciowo czy dotego co masz ? ;-) przyszlosciowo to chief 360w z jednym fanem, a do tego co masz to spox 300W fortona lub chiefa/sirteca na 300w enlight/sirtec dzialal u mnie palomino @ 2100+ z 9700pro@9800pro, teraz działa axp@ 2200MHz z tym samym radkiem,, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Forest, a czy nie wiesz, że ten 350BB jest lepszy od każdej 360 sirteca? To jest delta. Poza tym wiatrak 120mm ma i napewno będzie cichsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loobek Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Forest, a czy nie wiesz, że ten 350BB jest lepszy od każdej 360 sirteca? To jest delta. Poza tym wiatrak 120mm ma i napewno będzie cichsza.tak to jest delta ktora teraz wlasnie musi milion wadliwych zasilaczy w notebookach wymienic :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Delcie zdarzały się wadliwe serie(razem z tymi notebookami wiem o 2 przypadkach) jak każdemu producentowi, ale w tym przypadku gdy robi dla chiefteca, to nie ma nic wspólnego z notebookami. Zasilacze są dobre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ataff Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 no i znowu nakreciliscie ;/ w sumie chce zmienic pozniej jeszcze plyte i proca ale to sprawa nie na ten rok w tym moze pamieci tylko dokupie. wiec ktory?? bo juz sie zdecydowalem ze z tych 2 bede wybieral 350 czy 360 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Ja ci polecę znów ten 350BB, bo ma mocniejszą linię 12V i w przyszłości to będzie najważniejsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ataff Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 a juz prawie bylem zdecydowany na 360 i znow dylemat. Cos malo osob zabiera glos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsaint Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Jak Benito mówi, że 350BB to sprawa jasna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Ja powiem tak: Miałem styczność tylko z modelem 360W 1136H i nie trzymał on zbyt dobrze napięć na linii 12v przy dość mocnym konfigu (bartek 2500+@3200+ nf7 512ddr) więc tak jak koledzy mówią weź tego 350W, bo myślę, że cichszy i lepszy (chociaż mam ModeComa 350GTF i też zły nie jest :) ale strasznie głośny :() Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Forest, a czy nie wiesz, że ten 350BB jest lepszy od każdej 360 sirteca? To jest delta. Poza tym wiatrak 120mm ma i napewno będzie cichsza. hmm troche bez zaufania podchodzę do nowosci chiefa ;-) troche juz się przewinęło o deltach - są ciche - albo głośne ;-) dobre - albo nie ;P sam interesowalem się deltami/chiefami 350,, nie do konca ufal bym takiej zasiłce i dla tego takiej nie kupilem... ogolnie wrazenie mam takie ze te chiefy kipsko trzymają poziom i mają wachania jakości... stare chiefki 360w robią niesamowite rzeczy, są dobrze wytestowane, niezawodne -> dla tego polecam sprawdzoną zasiłkę o na pewno wystarczającej mocy i w cenie z zakresu.. ;-) Pozdro 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...