marcin20_21 Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 kiedy chce zobaczyc pending credit pojawia sie strona z napisem "This feature is turned off temporarily". Jestem w seti nowy i nie wiem, czy to blad strony, czy cos... Moze ktos mi to wyjasni :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unakis Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 U mnie jest to samo, ale jakoś się tym nie przejmuje :) Chociaż dobrze by było wiedzieć czy coś dopiszą .... . 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin20_21 Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Dobrze, ze przynajmniej zwykle punkty zlicza, a w ogole to zapisalbym sie do jakiegos teamu, ale nie wiem, do jakiego? PS licze przez BOINC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp00n Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 a czy zaglądnołeś do słownika? przecież pisze że ta funkcja jest czasowo wyłączona. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin20_21 Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 a czy zaglądnołeś do słownika? przecież pisze że ta funkcja jest czasowo wyłączona. pewnie ze zajrzalem do slownika :? tylko ze to "czasowo wylaczona" bylo przez tydzien :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp00n Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 pewnie ze zajrzalem do slownika :? tylko ze to "czasowo wylaczona" bylo przez tydzien :wink: wyłączona jest od jakichś 3 miesięcy :) o ile dobrze pamiętam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin20_21 Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 pewnie ze zajrzalem do slownika :? tylko ze to "czasowo wylaczona" bylo przez tydzien :wink: wyłączona jest od jakichś 3 miesięcy :) o ile dobrze pamiętam Wlasnie tego chcialem sie dowiedziec:lol: dzieki sp00n Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...